Новини

Як навчати в умовах пандемії: світовий досвід

COVID-19 вплинув на освітній процес по всьому світу, осторонь не лишився ніхто. Навчання змінюється, трансформується та оновлюється: можливо, освітній процес вже ніколи не буде таким, як колись. Але щоб не було далі, попереду найважливіше - новий навчальний рік. Усі навколо говорять, що він буде незвичайним, що до нього варто підготуватися, що буде безліч викликів... Але найголовніше – забезпечити право дітей на освіту та створити безпечні умови для навчання. 

Як це зробити? Теорій багато, але що буде на практиці – поки що невідомо. І над цим мають думати не лише вчителі та директори шкіл, а й уряди країни та міжнародні організації. Як пандемія змінила освіту та що зробити для того, аби зменшити справді руйнівні наслідки пандемії? Про це говоритимемо на вебінарі Ганни Дудіч «Навчання в умовах пандемії: рекомендації ООН та світовий досвід», який відбудеться 26 серпня о 18:00. 

Дізнаємося, що рекомендує ООН, як облаштувати навчальний простір та як допомогти учням почуватися комфортно в масці. Буде багато корисної інформації, приєднуйтеся!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter