Новини

Як онлайн-тести допомагають співпрацювати з батьками учнів

Мабуть кожен учитель погодиться з тим, що робота з батьками – одне із найскладніших завдань педагога. Адже всі люди різні, до кожного треба знайти підхід, але чи завжди це вдається? Водночас ми всі чудово розуміємо, що від стосунків із батьками школяра безпосередньо залежить його успішність. Та й взагалі поінформаваність батьків украй важлива! Інакше як вони зможуть зреагувати на проблеми та виклики?

Що й казати, лише батьківськими зборами тут не обійдешся! Особливо у період загальнонаціонального карантину. І тут на допомогу можуть знову прийти інтернет-ресурси! Наприклад, онлайн-тести. Саме так! Такий нестандартний формат роботи точно сподобається батькам ваших учнів, адже це просто, швидко, цікаво та дієво! 

Як саме організувати роботу, як використати онлайнтести та які теми обрати? Саме про це говоритимемо 26 березня о 18:00 на вебінарі «Використання онлайн-тестів у роботі з батьками». Любов Цукор підготувала цікавий матеріал, який дозволить вам дізнатися про можливості використання онлайн-тестів ще більше!

Справді, робота з батьками забирає чимало часу, сил та нервів. Але все реально оптимізувати. Лекторка запропонує цікаві варіанти взаємодії, яка буде корисною для кожного. 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter