Новини

«Захисники та захисниці України»: новий важливий конкурс від «На Урок»

14 жовтня – особлива дата в історії України. Саме сьогодні ми відзначаємо День захисників і захисниць України. День людей, які просто зараз боронять нашу Батьківщину, захищають її територіальну цілісність і незалежність. 

На честь Дня захисників і захисниць України ми створили новий інтернет-конкурс «Захисники та захисниці України» – це наша подяка мільйонам героїв і героїнь, які захищали та продовжують захищати рідну землю від атак ворога.

Конкурс розрахований на учнів 1-11 класів і буде корисним усім, хто цікавиться історією України, хоче дізнатися більше про досягнення наших захисників часів Київської держави, славетних козаків, подвиги українців і українок у часи Другої світової війни та ключові події Російсько-української війни.

Завдяки участі в конкурсі ваші учні дізнаються більше про АТО, українських киборгів, військових діячів УНР, Національно-визвольну війну середини XVII століття, миротворців, кібервійсько та про події від початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року. Це важливо знати всім. Ми маємо розуміти та пам’ятати.

Запропонуйте своїм учням долучитися до цього неймовірно важливого конкурсу. Реєстрація триває з 11 жовтня до 10 листопада, доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь.

Мета нашого конкурсу – не оцінити рівень знань школярів, а доповнити їхні знання, тож ми заохочуємо кожного учасника, незалежно від результатів конкурсу. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. А кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter