Практичне заняття №7_ правознавство

Про матеріал
Практичне заняття №7. Працевлаштування неповнолітніх, матеріали для уроку з правознавства, розроблено на основі підручника "Правознавство", автор Наровлянський.
Перегляд файлу

Практичне заняття 7. Працевлаштування неповнолітніх

Завдання 1. Продовжіть речення

А) Трудовий договір з неповнолітнім має укладатися ____________________

Б) Основним нормативним актом, який регулює трудові відносини є _______

__________________________________________________________________

В) При влаштуванні на роботу заборонено вимагати відомості про _________

__________________________________________________________________

Г) Вставте пропущені слова: за загальними нормами прийом на роботу здійснюється з ____ років, а за згодою батьків з ___ років, у вільний від _______________ час.

Завдання 2. Підкресліть документи, які необхідні при прийомі на роботу:

Паспорт, проїзний квиток, трудова книжка, диплом, водійське посвідчення, свідоцтво про народження, партійний квиток, медична книжка, сертифікат ЗНО, довідка про доходи, свідоцтво про шлюб.

Завдання 3. Доповніть схему: вкажіть, які умови праці ви хотіли б бачити у своєму трудовому договорі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Завдання 4. Заповніть таблицю

  Робочий тиждень неповнолітніх

Вік

14-16 років

16-18 років

Тривалість робочого тижня (год.)

 

 

Мінімальна тривалість відпустки

 

 

 

Завдання 5. Розгляньте ситуацію

До вас, як до юрисконсульта, звернулися двоє неповнолітніх: Наталія 15 років та Микола 16 років. Їх цікавить, чи мають вони право на працю та як вони можуть знайти роботу і влаштуватися на неї. Поясніть їм, які трудові права вони мають, та дайте поради, які допоможуть неповнолітнім у пошуку роботи.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Завдання 6. Складіть власне резюме, використовуючи запропонований зразок

 

docx
Додано
28 жовтня 2021
Переглядів
1217
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку