Презентація "Барвники ІІІ групи"

Про матеріал

Презентація, як доповнення до лекційного матеріалу, сприяє кращому сприйняттю теоретичних відомостей. Може бути використана одночасно з лекцією або окремо для ознайомлення з барвниками ІІІ групи

Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПРЕПАРАТИ ДЛЯ ЗМІНИ КОЛЬОРУ ВОЛОССЯ III ГРУПИ . Тема 80:

Номер слайду 2

Це барвники без окисника. До них відносяться тонуючі шамнуні, бальзами, пінки, ополіскувачі для волосся. Поверхнево діють на волосся або проникають крізь кутикулу і огортають зовнішній шар кортексу, не взаємодіючи з пігментом волосся. Барвники ІІІ групи?

Номер слайду 3

Важливо знати. Волосся, забарвлене фізичними фарбами, втрачає яскравість поступово, тому різкого контрасту з відрослим, не виникає. Сучасні тонуючі фарби для волосся створені на бальзамовій основі, що добре позначається на структурі волосся — воно стає м'яким і блискучим.

Номер слайду 4

Не освітлює волосся. Фарбує “Тон в тон” або на “тон темніше”Затоновує початкову сивину, або небажану жовтизну. Надає насиченості кольору волосся. Використовують після освітлення і мелірування для додання освітленому волоссю відтінку і вирівнювання їх структури У чоловічих зачісках. Операції які виконують…

Номер слайду 5

Що таке тонування та які види існують?Тонування волосся – це фарбування в різні тони одного кольору (2-3 відтінки одного кольору) без руйнування натурального пігменту волосся.

Номер слайду 6

Види фарбування. Фарбування волосся фізичними барвникамидає без руйнування натурального пігменту волосся. Розрізняють інтенсивне і щадне тонування. Фарби для інтенсивного тонування не містять аміак, а тільки небагато окислюючих речовин, і тримаються до 2 місяців. За допомогою них можна освітлити волосся на декілька тонів або зафарбовування у будь-який темний колір.

Номер слайду 7

Бережливе фарбування. Фарба тримається близько 2-4 тижнів, що дає можливість частіше тонувати волосся. Такі засоби частіше за все містять вітаміни і добавки, які полегшують розчісування і доглядають за волоссям, не порушуючи його структуру.

Номер слайду 8

Легке тонування. А для самого легкого тонування волосся випускають відтінюючі засоби у вигляді шампунів, мусів, пінок і навіть спреїв, які змиваютьсяч через декілька разів миття волосся голови – це особливо актуально для яскравих неонових відтінків.

Номер слайду 9

Чи можна змішувати тонуючі фарби?Тонуючі фарби можна змішувати між собою, добиваючись необхідного кольору. Наприклад, для отримання інтенсивних сріблястих відтінків на знебарвленому волоссі, яке виглядає жовтуватим, доцільно в сріблястий або сталевий блакитний додати антижовтий.

Номер слайду 10

Тонуючі шампуніТонуючі шампуні володіють подвійною дією: миють голову і одночасно неглибоко забарвлюють волосся. Тонуючі шампуні наносяться на вологе волосся.

Номер слайду 11

Тонуючі шампуніВикористання фарбувальних шампунів на дуже темному волоссі ефекту не дає. При використанні фарбувальних шампунів для фарбування сивини результат мінімальний. Чим довше користуватися фарбувальним шампунем, тим інтенсивніше виявлятиметься колір.

Номер слайду 12

Відтіночна пінка. Відтіночна пінка не містить освітлюючих речовин, тому не може освітлювати волосся. Відтіночна пінка додає волоссю соковиті відтінки і чарівний блиск. Перед забарвленням волосся пінкою волосся слід промити і підсушити рушником. Час витримки пінки на волоссі — до 30 хвилин. Колір, отриманий за допомогою пінки, зникає приблизно після 8 миття голови.

Номер слайду 13

Відтіночні фарби тимчасової діїТонуючі барвники для волосся існують у вигляді туші, пудри, ополіскувача. Молекули їх пігментів великого розміру, і тому вони не проникають всередину волосся. Вони змиваються з волосся при першому ж митті голови.

Номер слайду 14

Стійкість. Крім того стійкість барвників ІІІ групи залежить від структури волосся — пористе і пошкоджене волосся тримає колір довше, ніж жорстке і скловидне.

Номер слайду 15

Насичений колір. Фарбування волосся в насичений колір за допомогою тоніка Для того, щоб отримати яскравий, насичений колір волосся, треба витримати фарбу на волоссі 35-40 хв. Чим довший час витримки, тим насиченіший колір. Техніка нанесення барвника класична: НПЗ – ТЗ – СЗ горизонтальними чи вертикальними проділами.

Номер слайду 16

Технологія фарбування. Тонуюча фарба наноситься аплікатором на чисте сухе або ледве вологе волосся (залежно від рекомендації в інструкції, що додається) відразу по всій довжині. Час витримки тонуючої фарби залежить від бажаного результату і якості волосся може варіюватися від 5 хвилин до 1 години. Після витримки тонуючої фарби на волоссі, проведіть емульгування з невеликою кількістю води, потім промийте волосся без шампуню.

pptx
Додано
12 квітня 2020
Переглядів
4764
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку