Презентація.буктрейлер.

Про матеріал
Презентація + буктрейлер з зарубіжної літератури 10 клас бразільського письменника Пауло Куельйо "Алхімік"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Пауло Коельйо «Алхімік»

Номер слайду 2

"Алхімік" - найвідоміший роман бразильського письменника Пауло Коельо, улюблена книга мільйонів людей в усьому світі. Видано в більш ніж 117 країнах світу, переведений на 67 мов.

Номер слайду 3

Це філософський роман, який змушує згадати основи філософії життя, з простим сюжетом, який буде зрозумілим для будь-якого віку і верств суспільства.

Номер слайду 4

ГероїПастух Сантьяго - маленький тямущий чоловік, який шукає сенс життя. Старий Мельхіседек - цар, підбурювач та своєрідна людина. Фатіма - зірка Сходу, найкрасивіша дівчина в світі (за версією цього роману). Алхімік - фокусник-чарівник, геніальна людина.

Номер слайду 5

Це історія про молодого пастуха на ім'я Сантьяго. Йому довелося відмовитися від долі священика, яку вибрали для нього батьки, на користь подорожей і пошуків захованих стародавніх скарбів. Звичайний пастух надходить всупереч волі близьких і авторитетних для нього людей (батьків), тому що ставить свої власні устремління і бажання понад усе.

Номер слайду 6

Одного разу Сантьяго побачив сон, який вабив його піти до єгипетських пірамід, щоб знайти скарб.

Номер слайду 7

Циганка розгадала його сон в обмін на одну десяту знайдених їм у майбутньому скарбів.

Номер слайду 8

Він зустрічає старого Мелхиседека, царя Саліма, який умовляє його відправитися в Єгипет і дає два камені Урим і Туммім, які в майбутньому допоможуть знайти відповіді у важких ситуаціях.

Номер слайду 9

Він потрапляє в низку пригод, які врештірешт призводять його до алхіміків.

Номер слайду 10

Алхімік вчить його пізнати себе, «душу світу».

Номер слайду 11

Він закохується в Фатіму, знаходить скарби і проходить усі випробування, які приготувала йому доля.

Номер слайду 12

Звичайний пастух на ім'я Сантьяго відшукав свої скарби, і автор "Алхіміка" теж. Його неприборкана дитяча мрія стати великою людиною і письменником втілилася в реальність. Адже життя щедра і прихильна до тих, хто дотримується своєї долі.

Номер слайду 13

"Алхімік" - це серйозна філософська книга про те, як бути особистістю, як досягати втілення своїх бажань і поставлених цілей, про ту любов і внутрішню силу, які є в кожному з нас.

zip
Додано
25 лютого 2021
Переглядів
796
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку