Презентація до інтегрованого уроку з теми: "Приготування холодних соусів"

Про матеріал

Презентація до інтегрованого уроку з кулінарії та української мови.

Соус майонез
Подають до холодних і гарячих м'ясних, рибних страв, використовують для заправляння салатів і приготування похідних соусів.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Епіграф Просто знати – це ще не все, знання потрібно вміти використовувати І. В. Гете Девіз уроку: Працюй наполегливо, швидко, старанно, щоб кожна хвилинка не втратилась марно

Номер слайду 2

Соус майонез. Соус «Песто»Салатні заправки. Гірчиця. Соус «Тар-тар»Соус хрін

Номер слайду 3

Тема «Технологія приготування соусів»Тема уроку «Технологія приготування холодних соусів».

Номер слайду 4

Соус майонез. Подають до холодних і гарячих м'ясних, рибних страв, використовують для заправляння салатів і приготування похідних соусів.

Номер слайду 5

Соус «Тар-тар»Подають до холодних і гарячих м'ясних, рибних страв, а також із хрусткими тостами

Номер слайду 6

Соус «Песто»Подають з пастою, або як маринад до риби й м′яса, або до сендвіча.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Гірчиця. Подають як приправу до м′ясних страв. Використовують для приготування соусів і заправок

Номер слайду 11

Заправа для салату. Використовують для приготування салатів зелених, з капусти і риби.

Номер слайду 12

Соус хрін Подають до холодних м'ясних і рибних страв

Номер слайду 13

Третій зайвий{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Соус майонез. Соус «Песто»Соус голландський. Соус «Тар-тар»Заправа для салату. Соус паровий. Гірчиця. Соус хрін Соус сметанний з хріном. Маринад овочевий з томатом. Заправа часникова. Соус томатний з грибами

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Домашнє завдання. В. С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»Стор.179-180.

pptx
Додано
11 грудня 2018
Переглядів
3566
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку