Презентація до інтегрованого уроку з кулінарії та української мови.
Соус майонез Подають до холодних і гарячих м'ясних, рибних страв, використовують для заправляння салатів і приготування похідних соусів.
Епіграф Просто знати – це ще не все, знання потрібно вміти використовувати І. В. Гете Девіз уроку: Працюй наполегливо, швидко, старанно, щоб кожна хвилинка не втратилась марно
Соус майонез. Соус «Песто»Салатні заправки. Гірчиця. Соус «Тар-тар»Соус хрін
Тема «Технологія приготування соусів»Тема уроку «Технологія приготування холодних соусів».
Соус майонез. Подають до холодних і гарячих м'ясних, рибних страв, використовують для заправляння салатів і приготування похідних соусів.
Соус «Тар-тар»Подають до холодних і гарячих м'ясних, рибних страв, а також із хрусткими тостами
Соус «Песто»Подають з пастою, або як маринад до риби й м′яса, або до сендвіча.
Гірчиця. Подають як приправу до м′ясних страв. Використовують для приготування соусів і заправок
Заправа для салату. Використовують для приготування салатів зелених, з капусти і риби.
Соус хрін Подають до холодних м'ясних і рибних страв
Третій зайвий{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Соус майонез. Соус «Песто»Соус голландський. Соус «Тар-тар»Заправа для салату. Соус паровий. Гірчиця. Соус хрін Соус сметанний з хріном. Маринад овочевий з томатом. Заправа часникова. Соус томатний з грибами
Домашнє завдання. В. С. Доцяк «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»Стор.179-180.
Реєструючись, ви погоджуєтеся з угодою користувача та політикою конфіденційності.
«На Урок». Освітній інтернет-проект