Презентация до уроку для 6 класу

Про матеріал
1. повторити навички техніки виконання у футболі удару по м’ячу внутрішнім боком стопи; 2. навчити ударному руху руки при нижній прямій подачі м’яча у волейболі ; 3. закріпити навички регулювання висоти та швидкості відскоку м’яча правою та лівою рукою при його контролі у баскетболі; 4. виховувати впевненість у власних силах, почуття взаємодопомоги, взаємоповаги; 5. формувати правильне відношення до занять фізичною культурою та спортом.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Первомайська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №16 ім. Героя Радянського Союзу Я.М.Лобова Первомайської міської ради Миколаївської області Вчитель Крюков Юрій Іванович вища кваліфікаційна категорія педагогічний стаж - 25роки

Номер слайду 2

Комплексний урок каскадний метод 6 клас, хлопці Щоб зробити дитину розумною і розсудливою, зробіть її міцною і здоровою Ж.-Ж. Руссо Мета уроку: сприяти в процесі навчання руховим діям розвитку емоційної сфери; створити умови для самостійного рішення функціональних завдань; звернути увагу на постанову окремих завдань при навчанні фізичних дій. Завдання уроку: повторити навички техніки виконання у футболі удару по м’ячу внутрішнім боком стопи; навчити ударному руху руки при нижній прямій подачі м’яча у волейболі ; закріпити навички регулювання висоти та швидкості відскоку м’яча правою та лівою рукою при його контролі у баскетболі; виховувати впевненість у власних силах, почуття взаємодопомоги, взаємоповаги; формувати правильне відношення до занять фізичною культурою та спортом.

Номер слайду 3

Підготовка до продуктивної роботи в основній частині уроку

Номер слайду 4

Використання роботи в парах сприяє включенню кожного учня в активну роботу , дозволяє виконувати вправи в індивідуальному ритмі і темпі, підвищує самостійність учнів, сприяє розвитку взаємодопомоги.

Номер слайду 5

Від футболу – до здоров’я нації Вимоги до передачі м'яча: швидко влучно достатньо сильно краще в русі найбільш доступним способом вчасно (спостерігаючи за розвитком подій на полі) так, щоб партнеру було легко приборкати м'яч

Номер слайду 6

Баскетбол розкриває перед учнями світ, розвиває творчі здібності особистості Для ефективного захисту м'яча від суперника необхідно навчитись веденню м'яча лівою та правою рукою, без зорового контролю.

Номер слайду 7

за принципом від простого до складного Волейбол – ефективний засіб зміцнення здоров'я, підвищення та росту спортивної майстерності. пояснення демонстрація практичний (етап первоначального розучивания)

Номер слайду 8

Естафета формує вміння застосовувати набуті навички та якості (фізичні, морально – вольові , інтелектуальні) в умовах життя , спортивної та трудовій діяльності особистості.

Номер слайду 9

Гра дає душі крила, сприяє льоту уяви!

Номер слайду 10

формує в учнів веселий , життєрадісний настрій, підвищує бажання відвідувати уроки фізичної культури та стимулює самостійні заняття фізичними вправами.

ppt
Додано
17 жовтня 2019
Переглядів
700
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку