Презентація до уроку "Карло Коллоді "Пригоди Піноккіо"" (1 частина)

Про матеріал

Презентація доповнює конспект уроку відповідно до теми. За основу взято роботу з таким видом тексту як афіша, що є цікавим для учнів та має практичну спрямованість. Також учні мають можливість познайомитись з окремими видами мистецтва.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Пригоди Піноккіо Літературне читання 3 клас Підготувала учитель початкових класів КЗ «Першотравнева ЗОШ І-ІІІ ст. Зміївської районної ради Харківської області» Бикова Ірина Анатоліївна

Номер слайду 2

Казок чимало є на світі І веселих, і сумних. Хіба зможемо прожити ми без них? Казка стукає у двері, привітаємо її. І щоб нам не говорили, Ми впізнаємо її.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

дерев’яний бешкетник безвідповідальний довгий ніс неук лялька жартівливий товариський чуттєвий …

Номер слайду 5

Ми можемо дізнатися: яка подія відбудеться? коли? де? о котрій годині? за якої умови?

Номер слайду 6

При народженні:Карло Лоренціні Дата народження:1826 рік Місце народження:Флоренція, Італія Дата смерті:1890 Громадянство: Італія Рід діяльності:письменник, журналіст Жанр:Дитячі оповідання, казка:«Пригоди Піноккіо»

Номер слайду 7

Дата народження:1882 рік Місце народження:Москва, Російська імперія Дата смерті:1945 рік Громадянство: Росія Рід діяльності:письменник, громадянський діяч Жанр: романи, казка:«Золотий ключик або пригоди Буратіно»

Номер слайду 8

Ця казка була перекладена з італійської на 87 мов світу. За мотивами цієї казки було створено кінофільми, мультфільми, комп'ютерні ігри, дитячі вистави, мюзикли, балети та ін.

Номер слайду 9

Головний герой цієї казки – весела дерев'яна лялька з довгим носом, бешкетний хлопчисько, який потрапляє у різні незвичайні, а інколи і небезпечні пригоди .

Номер слайду 10

Пам’ятники по всьому світу

Номер слайду 11

Почитаймо!

ppt
Додано
2 квітня 2018
Переглядів
6417
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку