Презентація до уроку Сервірування столу

Про матеріал
Презентація до уроку «Загальні відомості про українську національну кухню. Обрядовість у національній кухні України. Обрядові страви. Каша як щоденна та обрядова страва українців. Естетичне оформлення приготовлених страв, особливості подання їх до столу. Сервірування столу до сніданку»
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Сервірування столу - мистецтво правильного розташування посуду та столових приборів, а також особливе декорування стола.

Номер слайду 2

Основні столові прибори, які використовуються для сервірування поділяються на індивідуальні та допоміжні.

Номер слайду 3

Столовий посуд теж буває індивідуального та загального використання.

Номер слайду 4

Для напоїв використовують скляний посуд різної форми

Номер слайду 5

Яскравим доповненням є оригінально складена серветка Серветки - фр. serviette - початкове значення прямокутний шматок матерії для підтримання чистоти людини.

Номер слайду 6

Порядок сервірування столу до сніданку Пиріжкова тарілка Тарілка для страви Серветка полотняная Столові приборы Фужер Блюдце, чашка, кофейна ложка Спеції Вазочку з квітами, або паперовими серветками.

Номер слайду 7

Сервірування може бути витримано у стилі святкової події

Номер слайду 8

Чи національному стилі

Номер слайду 9

Новорічний декор

Номер слайду 10

Пасхальний стіл

Номер слайду 11

Святвечір – багата кутя

Номер слайду 12

Способи складання серветок

Номер слайду 13

Способи складання серветок

Номер слайду 14

Чим важливіша подія, тим вишуканіше складається серветка

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Касяновська Тетяна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
7 лютого 2022
Переглядів
1932
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку