Презентація до уроку Сервірування столу

Про матеріал
Презентація до уроку «Загальні відомості про українську національну кухню. Обрядовість у національній кухні України. Обрядові страви. Каша як щоденна та обрядова страва українців. Естетичне оформлення приготовлених страв, особливості подання їх до столу. Сервірування столу до сніданку»
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Сервірування столу - мистецтво правильного розташування посуду та столових приборів, а також особливе декорування стола.

Номер слайду 2

Основні столові прибори, які використовуються для сервірування поділяються на індивідуальні та допоміжні.

Номер слайду 3

Столовий посуд теж буває індивідуального та загального використання.

Номер слайду 4

Для напоїв використовують скляний посуд різної форми

Номер слайду 5

Яскравим доповненням є оригінально складена серветка Серветки - фр. serviette - початкове значення прямокутний шматок матерії для підтримання чистоти людини.

Номер слайду 6

Порядок сервірування столу до сніданку Пиріжкова тарілка Тарілка для страви Серветка полотняная Столові приборы Фужер Блюдце, чашка, кофейна ложка Спеції Вазочку з квітами, або паперовими серветками.

Номер слайду 7

Сервірування може бути витримано у стилі святкової події

Номер слайду 8

Чи національному стилі

Номер слайду 9

Новорічний декор

Номер слайду 10

Пасхальний стіл

Номер слайду 11

Святвечір – багата кутя

Номер слайду 12

Способи складання серветок

Номер слайду 13

Способи складання серветок

Номер слайду 14

Чим важливіша подія, тим вишуканіше складається серветка

ppt
Додано
7 лютого 2022
Переглядів
1765
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку