Про матеріал
Мета презентації: формувати ключові компетентності (спілкування державною мовою. компетентності в природничих науках і технологіях, уміння навчатися впродовж життя, соціальні і громадянські компетентності, екологічна грамотність і здорове життя); дати уявлення про те, які корисні поживні речовини містяться у різних продуктах; допомогти дітям усвідомити вплив емоційної атмосфери на засвоєння їжі; формувати навички дослідницької діяльності, узагальнювати набуті знання та використовувати їх у повсякденному житті; розвивати зв’язне мовлення дітей, пам'ять, увагу, творчу увагу та фантазію, дрібну моторику рук; вчити висловлювати свою думку, активно слухати в умовах усного спілкування, взаємодіяти з однокласниками, виховувати дбайливе ставлення до свого здоров’я.
Розробка містить конспект уроку, який відповідає новітнім освітнім вимогам, в якому використовується впровадження STEM-освіти.