Презентація до виховної години за темою "Всі професії важливі –  обирай свою"

Про матеріал
Презентація до виховної години за темою "Всі професії важливі –  обирай свою"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Всі професії важливі –  обирай свою

Номер слайду 2

Народна  мудрість говорить: На дерево дивись, як родить,а на людину , як робить.

Номер слайду 3

це трудова діяльність, що вимагає певних знань і навичок та є джерелом існування. Професія –

Номер слайду 4

Відгадай професію

Номер слайду 5

Знань чимало в нього є, Дітлахам їх віддає. Міста Знань постійний житель -Носить горде ймення... Хто в лікарні по палаті Ходить в білому халаті? Хто людей з біди рятує, Хто хвороби всі лікує? Хто призначить процедури, І таблетки, і мікстури, Щоб здоровим буть довіку? Це, звичайно, мудрий …

Номер слайду 6

Відгадування ребусів

Номер слайду 7

7=Р

Номер слайду 8

Номер слайду 9

1=К

Номер слайду 10

1=О

Номер слайду 11

Що робити?Як обрати професію?

Номер слайду 12

критерії вибору: Що мене цікавить і що я люблю робити? Що у мене добре виходить? Які мої сильні сторони? Що я можу зробити найкраще, коли стикатимуся з конкуренцією?

Номер слайду 13

Тестування. Жартівливий тест. Використовуючи три геометричні фігури - трикутник, коло, квадрат, намалюйте чоловічка, що складається з 10 елементів. Повинні бути використані всі три види фігур. Якість малюнка не має значення. Якщо намальовані зайві елементи - їх треба закреслити, якщо їх  не вистачає - домалювати відсутні. Час виконання - 30 с.                                      

Номер слайду 14

Ключ до тесту. Перший тип: 6-8 трикутників - тип керівника, хороші викладачі. Яскраво виражене прагнення до лідерства, добре розбираються в людях, працюють з інформацією. Другий тип: 5 трикутників. Відповідальний виконавець, хороші організаторські здібності. Професіонал, до дрібниць продумує свою діяльність. Третій тип: 4 трикутника. Різноманітність інтересів і талантів. Схильність до індивідуальної роботи. Четвертий тип: 3 трикутника. Тип вченого. Раціональний, об'єктивний, легко переключається з одного виду діяльності на інший. П'ятий тип: 2 трикутника. Інтерес до мистецтва і людині. Тонко відчуває все нове і незвичайне. Шостий тип: 1 трикутник. Винахідник, конструктор, художник. Володіє багатою уявою.

Номер слайду 15

Будь наполегливим, доводь задумане до кінця. Не бійся помилок, постійно навчайся. Будь працелюбним. Приймай допомогу і допомагай іншим. Якщо тільки мріяти – нічого не досягнеш. Поради для вас

Номер слайду 16

Отримуйте міцні знання,Ідіть до успіхів щодня!r

pptx
Додано
1 березня 2023
Переглядів
520
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку