Презентація до виховного заходу на тему "Ше+сучасність"

Про матеріал
Більшість із нас знає Шевченка за образом сивого стариганя у смушевій шапці та з дуже суворим поглядом. На щастя, сучасні митці та артисти наново відкривають Тараса для України й світу, показуючи, що це була вкрай харизматична та молода душею людина. Подана презентація виховного заходу "Ше + сучасність" до Шевченкового тижня зібрала найцікавіші переосмислення образу Шевченка у сучасній культурі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ше + сучасність. Зробити Шевченка сучасним та нагадати про його актуальність сьогодні.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

На якій банкноті позначений Шевченко?Лише в одній людині змогли поєднатися поет, прозаїк, перекладач, публіцист, живописець, ілюстратор, маляр, фотограф, мандрівник, філософ, режисер, драматург, театральний критик…Шевченко- культова особа, позначена на українській гривні. відео “Тарас Шевченко: кріпак, одинак, бідака, ловелас та зірка богемної тусівки” від “Суспільного”

Номер слайду 4

Який був улюблений напій Шевченка?А Кава з брендіБ Смузі з фейхоа. В Чай з ромом. Г Самогоночка з бурячком

Номер слайду 5

Шевченко має багато імен – від Великого Кобзаря , Пророка, Генія українського народу до дружнього сучасного Ше в соціальних мережах. Ми всі можемо самостійно створювати сторінки в соцмережах від імені Тараса Григоровича або ж стежити за сучасним “Шевою” в Instagram https://www.instagram.com/shev_che/

Номер слайду 6

https://t.me/Taras. Grygorovych_bot. Шевченкобот

Номер слайду 7

Яку суму за теперішнім курсом віддали, щоби викупити Тараса Шевченка з кріпацтва?“Кобзартест” із 15 питаннями для перевірки, чи добре ви знаєте Шевченка.

Номер слайду 8

Сучасні арт - проекти. Сучасні арт - проекти

Номер слайду 9

Шевченкова мемологія. А ти вже зробив селфі у вишневому садочку?А ти придбав вишиванку до ПЕРЕМОГИ??Після кобзи освоїв гітару. Шевченкопро. ROCKВ моїй хаті моя правда!А в твоїй?У вас теж вимикають світло?.. Тарас донатить на ЗСУ

Номер слайду 10

Флешмоб «Єднаймо душі словом Кобзаря!» Заходи СФКТІ:

Номер слайду 11

КОНКУРС малюнків, ескізів, мемів, обкладинок до творів Кобзаря

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Вікторія ПЛОХАвикладач вищої категорії Слов’янського фахового коледжу транспортної інфраструктури. Дякую за увагу. Борітеся — поборете,Вам Бог помагає!За вас правда, за вас славаІ воля святая!

pptx
Додано
30 квітня
Переглядів
126
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку