Презентація "Добре діло рою "Слколята"" патріотичної гри "Джура"

Про матеріал
Презентація "Добре діло рою "Слколята"" патріотичної гри "Джура". Презентація-представлення рою.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ЧЕРВОНОБЛАГОДАТНЕНСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ, ПОВНОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ГОРНОСТАЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІРІЙ «СОКОЛЯТА»ЗВІТпро Добре діло (виховний проект)«Людина починається з добра»Загальна тема: «Роби добро і залучай до цього інших»Здійснений (проведений) на території сіл Червоноблагодатне, Ясна Поляна, Соломкиз травня 2018 по квітень 2019 року c. Червоноблагодатне2019

Номер слайду 2

ВАС ВІТАЄ РІЙ «СОКОЛЯТА»

Номер слайду 3

Наша емблема

Номер слайду 4

Наш девіз. Наш приятель – вітер!Відвага – це наш заповіт!Ми роду козацького – діти! Землі української – цвіт!

Номер слайду 5

Зміст завдань1. Благодійні акції: «Цілющий чай для українського солдата», акції по збору речей та продуктів харчування для військових у зоні АТО.2. Екологічні акції: «Турбота молоді тобі, Україна!», запровадження руху «Зелений патруль». 3. Прибирання території братської могили воїнів Великої Вітчизняної війни в селі Ясна Поляна.4. Допомога сільській раді в прибиранні прилягаючої території та братської могили воїнів Великої Вітчизняної війни в селі Соломки.5. Участь у проведенні «Уроку мужності» (з нагоди відкриття меморіалу солдатам Великої Вітчизняної війни).6. Акція по огородженню стихійного звалища в селі Червоноблагодатне.

Номер слайду 6

Рій «Соколята»З таких слів ми починаємо кожну нашу справу: Не втрачай віри в майбутнє!В світле й прекрасне майбутнє!Але щоб в суспільстві такому жити,Спитай себе: «А що для цього зробив я?»Ми працюємо занаціонально-патріотичним, благодійним;екологічним напрямками.

Номер слайду 7

Рій «Соколята»запрошує Вас зазирнути до скриньки добрих справ

Номер слайду 8

«З миру по нитці – бідному сорочка»«Пасха для солдата» у квітні 2018 року та акція «Цілющий чай» у червні 2018. Було зібрано та висушено такі лікарські трави: липовий цвіт – 220г, м’ята – 1370г. Рій «Соколята» сприяв збору теплих речей, засобів особистої гігієни, харчових продуктів.

Номер слайду 9

Квітень – травень 2018 року. Прибирання території біля пам’ятника загиблим солдатам у селах Соломки та Ясна Поляна.

Номер слайду 10

Вихованці рою також приєдналися до проведення «Уроку мужності» в травні 2018 року на честь відкриття меморіалу. Учні вшанували пам’ять героїв, поклавши квіти біля пам’ятників загиблих та були учасниками Вахти Пам’яті.

Номер слайду 11

Квітень 2019 року. Прибирання території біля пам’ятника загиблим солдатам у селі Соломки разом з працівниками сільської ради та Будинку культури

Номер слайду 12

Екологічний напрямок. На території села Червоноблагодатне гостро постала проблема вирубування лісосмуг у зимовий період. Тому ми висадили 30 садженців смородини біля дитячого садочку, 20 – горіхів, 30 – клену.

Номер слайду 13

Як не прикро, але засміченість населених пунктів за останній час вражає. Тому рій «Соколята» вирішив провести акцію «Зроби неможливе – викинь сміття в урну». Також ми огородили сміттєзвалище та встановили відповідні попередження: «Місцеве сміттєзвалище», «Тут живе сміття».

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Рій «Соколята» намагається не стояти осторонь, ми завжди намагаємось долучатись до різноманітних акцій. Це наш обов’язок!

Номер слайду 16

Отже, Добре діло «Людина починається з добра» об’єднало всіх: учнів, вчителів, технічний персонал. І це була наша мета. Рій «Соколята» виконав всі поставлені перед собою завдання. Тільки кропітка робота нашого рою, проведені заходи, сприяли громадянському змужнінню, допомогли учням зростати свідомими громадянами України. Організовуючи, на перший погляд, невеликі, але реальні справи у своєму закладі, школярі вчаться бути компетентними та відповідальними громадянами своєї держави.

Номер слайду 17

pptx
Додано
10 лютого 2021
Переглядів
2523
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку