Презентація функціоналу тестування на нараді у школі (фотофіксація)

Про матеріал
Онлайн-тести – новий функціонал від «На Урок» Презентація функціоналу тестування на нараді у школі (фотофіксація)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація функціоналу тестування на нараді у школі (фотофіксація) Вчитель фізики: Гергель О. І. Комунальний заклад "Тетіївський ОЦ-ОЗЗСО І - ІІІ ступенів № 3 "Онлайн-тести – новий функціонал від «На Урок»

Номер слайду 2

Науково-дослідницька діяльність у школі – це творча праця учня під керівництвом учителя, яка полягає у відкритті нових знань на основі науки та особистого досвіду дитини. Наукове дослідження в цілому – це особлива форма процесу пізнання, цілеспрямоване вивчення об’єкту на основі науки, яке завершується новими знаннями про досліджуваний об’єкт.

Номер слайду 3

. Дослідницька діяльність – потужний засіб розвитку компетентності дитини, ефективна форма пізнання та самоосвіти учня.

Номер слайду 4

Що необхідно нашим учням для успіху?Здібність творчо мислити, послідовно міркувати і представляти свої ідеїУміти працювати в команді і володіти навичками спілкування. Визначати пріоритети, планувати конкретні результати і нести персональну відповідальність за них. Ефективно використовувати знання реального життя. Комп'ютерна грамотність

Номер слайду 5

Проблема в необ'єктивності оцінок:

Номер слайду 6

Вважається, що тестування – один з кращих способів оцінювання знань учнів. Саме тому команда освітнього проекту "На урок" розробила та запустила новий функціонал, який точно сподобається і вам, і вашим учням – онлайн-тести «На Урок».

Номер слайду 7

Унікальні особливості онлайн-тестів «На Урок»1) Перший на 100% українськомовний ресурс для створення онлайн-тестів.2) Робота із сервісом є і буде безкоштовною.3) Відкрита база тестів, створених користувачами сайту, з усіх шкільних предметів та різних навчальних тем.4) Передбачена інтеграція з особистим кабінетом вчителя та учня.

Номер слайду 8

Обирайте формат запитань, працюйте з усім класом чи з окремими учнями – жодних обмежень! Інтерфейс функціоналу тестів настільки простий, що ви зможете швидко створити тест навіть під час уроку. І, звісно, це чудовий варіант для домашнього завдання. Виконувати тести можна фактично на будь-якому пристрої. Можна також роздрукувати тест для дітей, у яких немає потрібного гаджету.

Номер слайду 9

Миттєво отримайте інформацію про виконання завдань та відстежуйте прогрес успішності кожного учня окремо.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Результати тестування будут доступні миттєво: ви зможете одразу зрозуміти, які труднощі виникають в учнів та провести роботу над помилками. А учні зможуть одразу дізнатися, скільки балів вони набрали, що є ще й чудовим стимулом для подальших звершень!Спробуйте створити свій перший тест та переконайтеся, наскільки це зручно!https://naurok.com.ua/

Номер слайду 12

Дякую за увагу! Успіхів Вам!!!

pptx
Пов’язані теми
Математика, Інші матеріали
Додано
6 квітня 2021
Переглядів
520
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку