Презентація "Характеристика вчителя математики на атестацію"

Про матеріал
Характеристика вчителя математики на атестацію. Можна використовувати, як шаблон презентації досвіду роботи під час атестаці, або доя портфоліо.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Характеристикавчителя математики. Гензель-Гончарової Ольги Іллівни

Номер слайду 2

Гензель- Гончарова Ольга Іллівна має повну вищу педагогічну освіту за спеціаль­ністю «вчитель математики» і працює за отриманим фахом 10 років. У Камінській школі розпочала роботу вчителем математики з 2016 року. Має кваліфікаційну категорію «спеціаліст І категорії» та звання “Старший вчитель”.

Номер слайду 3

За час роботи у навчальному закладі Гензель- Гончарова О.І. зарекомендувала себе як відповідальний, досвідчений педагог та умілий організатор.«Здешевлення STEM-засобів навчання, для можливості впровадження елементів STEM-освіти в умовах сільської школи.» Останні 3 роки працює над проблемною темою

Номер слайду 4

Вона організовує навчально-виховний процес з урахуванням вікових та психологічних особли­востей учнів; будує навчальну роботу у відповідності з сучасними вимогами; вміло застосовує інформаційно-комунікаційні технології під час занять, що дозволяє їй активно впроваджувати методи інтенсивного навчання, значно підвищувати ефективність уроків та якість знань учнів. Гензель- Гончарова О.І. вміє швидко прийняти правильне рішення у складних педаго­гічних ситуаціях, спланувати та здійснити оптимальний варіант проведення уроку, переконувати та відстоювати свою думку. Водночас є прихильником педагогіки партнерства, сміливо та адекватно сприймає критику, прислухається до думки учнів, батьків, колег.

Номер слайду 5

Гензель- Гончарова О.І намагається завжди бути поінформованою про новації в методиці викладання предмета. Її урокам притаманна різноманітність прийомів і форм навчальної діяльності, творчий настрій, атмосфера доброзичливості та активної співпраці учителя й учнів. Завдяки правильній організації навчального процесу, вчитель забезпечує належний рівень засвоєння учнями навчального матеріалу та високу якість знань з предмета. З 2017 році Гензель- Гончарова О.І. веде гурток «STEM – клуб «Розумники», який користується популярністю серед учнів.

Номер слайду 6

Вчителька систематично підвищує свій професійний рівень шляхом щорічного проходження різноманітних курсів, тренінгів та семінарів. У 2017 році пройшла курс літньої сесії «WEB- STEM школи – 2017», була учасником фестивалю «STEM–освіти 2017», учасником навчального практичного семінару «Методика роботи у Всеукраїнському науково-методичному віртуальному STEM – центрі», має диплом учасника міжнародної науково-практичної конференції «STEM-освіта – стан впровадження та перспективи розвитку.», пройшла навчальний тренінг «Інформаційно-комп’ютерні технології в освіті»,

Номер слайду 7

має свідоцтво про підвищення кваліфікації ЖОІППО №02139713/843-18 очного курсу учителів математики та інформатики 27 квітня 2018 року. має декілька свідоцтв про підвищення кваліфікації на платформі «На Урок» («Самоосвіта і підвищення кваліфікації вчителя: інструменти і підходи» 10 академічних годин №К19-159325, 2019 рік та «Проектні методи навчання» 10 академічних годин №К21-159323, 2019 рік) має сертифікат за впровадження інтерактивної освітньої платформи «Вчи.ком.юа» в навчальний процес. У 2019 році пройшла очний тренінг з відпрацювання практичних навичок заступників директорів шкіл, у яких навчатимуться учні перших класів відповідно до Концепції «НУШ» №347 (18 академічних годин).

Номер слайду 8

З 7.12.19 по 9.12.19 вчителька була учасником міжнародної конференції «Інтенсивні педагогічні технології» у місті Мінськ, республіки Білорусь про що має відповідний сертифікат №0001176 де зазначено 24 академічні години. 18 лютого 2020 року отримала 30-ти годинний сертифікат проходження онлайн-курсу «Робота з moza. Book та moza. Web» на платформі Ed. Pro №3395. з 19 травня по 12 червня 2020 року пройшла дистанційні куси підвищення кваліфікації ЖОІППО №02139713/843-18 Крім цього з 1 вересня 2019 року вчителька здобуває ступінь магістра у ЖДУ ім. І. Франка за спеціальністю «Математика».

Номер слайду 9

Гензель- Гончарова О.І . бере активну участь у роботі шкільного та районного методичних об’єд­нання вчителів математики, а саме три роки поспіль була доповідачем на районному методичному об’єднанні: 27 серпня 2017 року – «STEM-освіта – освіта майбутнього.», 27 серпня 2018 року – «STEM - один із найактуальніших напрямів освіти НУШ», 28 серпня 2019 «Практикум «Зефірна геометрія»(Розвиток просторової уяви учнів в умовах Нової Української Школи шляхом моделювання 2 D і 3 D об’єктів геометричних фігур засобами STEM-освіти).»

Номер слайду 10

Вчителька постійно передає свій педагогічний досвід іншим учителям, виступає з доповідями на районній виставці передового педагогічного досвіду «Сучасна освіта Романівщини», дає відкриті уроки. У 2019 році її практикум «Зефірна геометрія» отримав І місце на районній та обласній виставках передового педагогічного досвіду. Та у 2020 році Гензель- Гончаровою О.І. була представлена програма STEM-гуртка, яка була відзначена на районній педагогічній виставці «Сучасна освіта Романівщини 2019-2020»

Номер слайду 11

У березні 2018 року провела районний семінар-практикум для вчителів математики та інформатики "STEM-освіта - освіта нового покоління“ та спільно з колегами у квітні 2019 року - День відкритих дверей у вигляді міні-фестивалю науки для учнів, батьків та гостей школи. 9 жовтня 2019 року вчителька стала учасником міжнародного фестивалю «Space The Fest» у місті Житомир де, спільно з колегами, представила локацію «Наука задешево». Гензель- Гончарова О.І три роки є керівником творчої STEM-групи вчителі району, роботи яких також відзначені на педагогічній виставці 2019-2020.

Номер слайду 12

У своїй діяльності вчителька активно впроваджує дистанційне навчання використовуючи платформи «Ed. Pro», «Zoom», «Класна оцінка» та соціальні мережі (веде прямі трансляції уроків в Instagram, спілкується по відеочату з учнями по Viber та Messendger). Необхідно відзначити наполегливу роботу Гензель- Гончарова О.І. щодо технічного оснащення кабінету математики, його естетичного оформлення,поповнення навчальними посібниками та технічними засобами навчання.

Номер слайду 13

Гензель- Гончарова О.І постійно вдосконалює педагогічну майстерність, впроваджує передовий педагогічний досвід, користується авторитетом серед колег, учнів, батьків. Останніх два роки є призначеною відповідальною особою із забезпечення якості освітньої діяльності і якості освіти та забезпечення оперативного керування процесом Вивчення ВСЗЯО ЗЗСО.

pptx
Додано
28 листопада 2020
Переглядів
3731
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку