Презентація "Інтерактивні форми і методи перевірки домашнього завдання на уроках читання в початкових класах при дистанційному навчанні".

Про матеріал
Презентація "Інтерактивні форми і методи перевірки домашнього завдання на уроках читання в початкових класах при дистанційному навчанні". Дана презентація розкриє переваги, на мою думку, перевернутого навчання на уроках читання в початковій школі під час дистанційного навчання. Приклади використання моделі "Перевернутий клас" на уроках літературного читання в почотковій школі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Інтерактивні форми і методи перевірки домашнього завдання на уроках читання в початкових класах при дистанційному навчанні Костюк Т. В.вчитель початкових класів Іванівської філії імені І. Рачкова

Номер слайду 2

«Первернуте навчання» – освітні технології сучасностіБатьки - засновники. Вчителі хімії Аарон Самс і Джонатан Бергманн (США)

Номер слайду 3

Що це таке? Перевернутий клас - це така педагогічна модель, в якій типова подача уроку і організація домашніх завдань представлені навпаки.

Номер слайду 4

Зміна ролі вчителя у навчальному процесіТрадиційний урок. Перевернутий урок. Постачальник знань. Консультант, тренер

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Співпраця з батьками Батьки - наші найактивніші партнери в навчанні дітей, і в момент, коли ми надаєм дітям незвичну свободу в процесі навчання, нам вкрай потрібна підтримка батьків.

Номер слайду 7

Урок читання 4 клас. Тема: Валентина Вздульська «Горобине гніздо»(скорочено)1. Прочитай оповідання «Горобине гніздо» Валентини Вздульської на ст.71-76.2. Простим олівцем підкресли слова, які ти не зрозумів.

Номер слайду 8

Переваги перевернутого навчання на уроках читання в початковій школі під час дистанційного навчання. Раціональне використання часу на уроці. Проведення хвилинок швидкочитання. Словникову роботу проводять учні. Робота над змістом тексту. Творча робота (змінити кінцівку, придумати продовження, зробити ілюстрацію до тексту або частини тексту, дібрати заголовки до частин тексту… )Формування активності в самостійній читацькій діяльності. Удосконалення якостей читання. Збагачення соціального та пізнавального досвіду. Розвиток критичного і логічного мислення та літературно-творчих здібностей. Формування готовності до якісного оволодіння навчальними дисциплінами в основній та старших класах, тобто концепції навчання впродовж життя.

Номер слайду 9

Хвилинки швидкого читання

Номер слайду 10

Творчі роботи учнів

Номер слайду 11

Заохочення

Номер слайду 12

Що робить перевернуте навчання особливо добрим - так це призводить до значного зсуву пріоритетів від простої подачі матеріалу до роботи над його вдосконаленням. Перевернута модель покладає більше відповідальності за навчання на плечі дітей, даючи їм більший імпульс до експериментів. Те, що перевернута модель робить дійсно добре, це значний зсув у пріоритетах - від простого проходження матеріалу на заняттях до його освоєння.

Номер слайду 13

Вчитель не має права зупинятисяна досягнутому. Вічні пошуки нового…style.colorfillcolorstroke.colorfill.typestyle.colorfillcolorstroke.colorfill.type

pptx
Додано
4 лютого 2023
Переглядів
219
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку