Презентація "Казкова зима"

Про матеріал
Презентація створена до заняття з "Образотворчого мистецтва" на тему:"Казкова зима".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Казкова зима. Презентацію підготувала Кокоша А. А. Керівник гуртка «Образотворчого мистецтв» Корюківської районного ЦДЮТ

Номер слайду 2

Відгадайте тему заняття?Біла, гарна, чарівна,Мов Снігуронька вона. Землю прикрашає,Сріблом засипаєВсе навколо – наче рай!Нумо! хто це, відгадай! (………….)  Взимку вкрили ми навкруг Ліс, дорогу, поле й луг, А як сонце припече - Ми струмочком потечем. (……………) Я падаю на ваші хати. Я білий-білий, волохатий. Я прилипаю вам до нігІ називаюсь просто.... (……………)

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

А це картини видатного українського художника Юрій Пацан. Проживає в смт Чабани Києво-Святошинського р-ну Київської обл. 1986 р. працює в Інституті радіології, учасник ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, ліквідатор 2-ї категорії. У 1991 р. закінчив Ірпінський індустріальний технікум за фахом технік-технолог, організатор виробництва), працював токарем на заводі. У 1999 р. потрапив у автомобільну катастрофу, отримав спинномозкову травму, інвалід I групи.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Снігопад

Номер слайду 18

Українська зима

Номер слайду 19

Місячна зимова ніч

Номер слайду 20

Різдвяна ніч

Номер слайду 21

Казкова зима фотографії

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Правила роботи і техніка безпеки: Зображення на малюнку не приховують по кутках аркуша, а розташовують посередині. Зображення на малюнку не повинне бути або занадто великим  чи маленьким. Малюємо чистими фарбами і ретельно вимиваємо пензлик та витираємо його об серветку, коли переходимо від одного кольору до іншого. Не використовуємо під час малювання фарби безпосередньо з банки, а обов’язково змішуємо їх на палітрі. Під час роботи не розмахуємо пензлями й олівцями. Обережно поводимося з водою і фарбами.

Номер слайду 28

Учень який не дотримується правил

Номер слайду 29

Фізкультхвилинка

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Номер слайду 32

Номер слайду 33

Номер слайду 34

Номер слайду 35

Номер слайду 36

Номер слайду 37

Підсумок уроку-Про яку пору року йшла розмова на сьогоднішньому уроку?-Як називається малюнок, який ви виконували?-Як утворити «зимові» відтінки кольорів: ніжно-блекотний, рожевий, сірий. Красуня Зима розповіла нам свою чарівну казку, ми її уважно слухали, тому в кожного вийшла своя чудова розповідь. Лише поглянемо на наші малюнки – і здається, що ми не в класі, а десь за містом!Створення виставки кращих робіт. Оцінювання робіт. 

pptx
Додано
14 квітня 2020
Переглядів
2037
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку