Презентація "Країна іграшок"

Про матеріал
Відеозаняття-презентація корисне на відкритих заняттях дошкілля та гурткових заняттях, відеопрезентація яскрава та насичена гарними інформативними фото. Добре заохочує або мотивує до навчання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Комунальний позашкільний навчальний заклад “СЮТ Покровського району” КМР

Номер слайду 2

Заняття “КРАЇНА ІГРАШОК”Керівник гуртка “ПТМ з елементами англійської” АНДРУХІВ ЛЮДМИЛА ВАСИЛІВНА

Номер слайду 3

Мета заняття: Створювати сприятливі умови для оволодіння основами спілкування іноземною мовою; закріплювати набуті знання з тем : «Знайомство», «Я і моя родина», «Тварини», «Кольори», «Меблі»; вправляти у вмінні застосовувати їх на практиці; розширювати словниковий запас лексичними одиницями та мовленнєвими конструкціями на тему «Іграшки» . Розвивати пізнавальні психічні процеси : пам'ять, уяву, відчуття, сприйняття, мислення. Розвивати мовленнєву реакцію. Виховувати культуру спілкування, взаємоповагу. Виховувати дбайливе ставлення до власних і чужих іграшок. Виховувати толерантність при спілкуванні, бажання навчатися та радіти своїм успіхам та успіхам своїх друзів. Виховувати ввічливість під час відвідування крамниці. Викликати бажання вивчати англійську мову.

Номер слайду 4

Обладнання (матеріали та інструменти): Різні іграшки, картки з зображенням іграшок, різнокольорові доріжки, кубики. Методи і прийоми:метод повної фізичної реакції ( через використання фізичних рухів як реакції на усні )

Номер слайду 5

І. Організаційна частина. ІІ. Актуалізація опорних знань. Керівник. Привітання. Good morning, children. Good morning!

Номер слайду 6

ІІІ. Мотивація навчальної діяльності. 2. Повідомлення теми. Постановка мети і завдань уроку. Керівник. Діти, давайте привітаємо наших гостей. Діти, сьогодні до нас на заняття завітала гарна лялька Настуся. Давайте з нею познайомимося.

Номер слайду 7

1. Вступна бесіда. Керівник. Гра «Знайомство»А розкажіть Настусі про себе, які ви є. Психоформула. I am healthy, I am wise,I am beautiful andnice.- А визнаєте звідки Настуся потрапила до нашого садочку? (відповіді дітей)- Вона разом з іншими іграшками живе у чарівній країні - Країні іграшок. А ви любите гратися іграшками? А з ким ви любите гратися іграшками? (відповіді дітей)

Номер слайду 8

Давайте розкажемо віршик про наших рідних. Коло річки у панаміЗасмагає моя Mummy,Їде на велосипедіМій хоробрий татко Daddy. Хто потрапив у канаву?-Весь брудний мій братик Brother,Вередує, хоче їсти. Наймолодша сестра Sister. Бабуся вигляда з вікна-До столу кличе всіх Grandma,За стіл найпершим дід сіда. Його усі зовуть Grandpa. Ось на обід зібралась вся-My family - моя сім`я.

Номер слайду 9

- Молодці, а давайте покажемо, що ми теж усі разом як одна родина. Психогімнастика «Together»Together, together,Together every day!Together, together,We work and play!

Номер слайду 10

Розкажіть, а які іграшки ви любите. Люблю собачку іграшкову dog,А я ведмедя teddy-bear,А я кота рудого cat,А я зелену жабку frog. Ще є у мене plane, car, doll,І є великий м`ячик ball. Plane- це літак, car - це машина,А doll- це лялька для Марини.

Номер слайду 11

Фізкультхвилинка «Handsup!»Handsup! Handsdown!Handsonhips!Sitdown!Handsup!Tothesides!Bendleft! Bendright!One, two, three – hop!One, two, three – stop!Standstill!А ви хочете потрапити до Країни іграшок?(відповіді дітей)Щоб туди потрапити потрібно виконати декілька завдань. Давайте спочатку трішки розімнемося.

Номер слайду 12

Перше завдання: назвати іграшки, зображені на картках англійською мовою. Гра «Лотерея» Друге завдання: вгадати на дотик іграшку. Гра «Чарівна коробка» Третє завдання:з кубиків скласти меблі для маленької ляльки. Гра «Склади меблі з кубиків»Четверте (останнє) завдання: пройти по різнокольоровій доріжці, виконуючи задані рухи. Jump on black and turn around!Jump on red and touch the ground!Jump on blue and clap six times!Jump on green and touch your eyes!Jump on yellow and stamp your feet!Jump on white and clap and smile!

Номер слайду 13

Гімнастика для очей «Shut your eyes»Shut your eyes,Open your eyes,Look at your nose. And blink twice!Ось ми з вами і потрапили до Країни іграшок. (Діти підходять до стола з іграшками)Подивіться як багато у цій країні різних іграшок. Давайте, пригадаємо назви іграшок англійською мовою і пограємо у гру «Розумні папуги». Подивіться тут є іграшкові тваринки. А ви знаєте що вони можуть перетворитися на справжніх тварин, щоб це сталося вам потрібно пригадати їх назви англійською мовою.

Номер слайду 14

Гра «Назви тварину»(Діти називають іграшкових тварин анг. мовою, на слайдах показують фото справжніх тварин)Давайте, уявимо що це казкова крамниця іграшок, де усі іграшки безкоштовні. Ви будете продавцями, а я покупцем. Гра «Крамниця»Ось наша подорож і підійшла до кінця. Діти, як треба поводиться з іграшками?(відпові дідітей) Так, іграшка-це ваш друг, її потрібно любити, поважати, берегти! Бережіть свої та чужі іграшки! Бережіть іграшки, якими ви граєтеся!

Номер слайду 15

V. Узагальнення вивченого. Керівник. Давайте попрощаємося з нашими гостями. Good-bye! А тепер можете кілька хвилин погратися цими іграшками.

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

pptx
Пов’язані теми
Англійська мова, Інші матеріали
НУШ
Додано
18 квітня 2020
Переглядів
848
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку