Презентація "Lego вікторина "В гостях у казки"

Про матеріал
Lego вікторина "В гостях у казки" - завдання учнів ознайомитися з фрагментом тексту з казки та показати цеглинку Lego з правильним на їхню думку варіантом відповіді.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Lego вікторина «В гостях у казки»

Номер слайду 2

За допомогою цеглинок LEGO відгадайте з якої це казки?

Номер слайду 3

Жили собі дід та баба, та такі убогі, що нічого в них не було. Ось одного разу дід і каже:— Бабусю! Піди у комору, назмітай у засіці борошна та спечи колобок. «КОЛОБОК»«РУКАВИЧКА»«КОЛОСОК»«ПАН КОЦЬКИЙ»«КОЗА-ДЕРЕЗА»«КУРОЧКА РЯБА»

Номер слайду 4

Жили собі дід та баба. Поїхав дід на ярмарок та й купив собі козу. «КОЛОБОК»«РУКАВИЧКА»«КОЛОСОК»«ПАН КОЦЬКИЙ»«КОЗА-ДЕРЕЗА»«КУРОЧКА РЯБА»

Номер слайду 5

Жили собі дід та баба. Дід служив на майдані майданником, а баба вдома сиділа, мички пряла. От баба і напала на діда:— Зроби мені та й зроби, діду, солом'яного бичка і осмоли його смолою. «КОЛОБОК»«СОЛОМ’ЯНИЙ БИЧОК»«КОЛОСОК»«ПАН КОЦЬКИЙ»«КОЗА-ДЕРЕЗА»«КУРОЧКА РЯБА»

Номер слайду 6

НЕ просте яйце, а золоте…«КОЛОБОК»«РУКАВИЧКА»«КОЛОСОК»«ПАН КОЦЬКИЙ»«КОЗА-ДЕРЕЗА»«КУРОЧКА РЯБА»

Номер слайду 7

— Не відчинимо, не відчинимо,— закричали вони,— ти не наша матуся! В неї голос тоненький та солодкий, а в тебе товстий. Ти вовцюга-злодюга!«КОЛОБОК»«РУКАВИЧКА»«КОЛОСОК»«ВОВК і СЕМЕРО КОЗЕНЯТ»«КОЗА-ДЕРЕЗА»«КУРОЧКА РЯБА»

Номер слайду 8

Взяла баба діда за сорочку, дочка бабу за торочку, собачка дочку за спідничку, киця собачку за хвостик, мишка кицю за лапку — як потягли, як потягли, так і покотилися.«КОЛОБОК»«РУКАВИЧКА»«КОЛОСОК»«ПАН КОЦЬКИЙ»«РІПКА»«КУРОЧКА РЯБА»

Номер слайду 9

Ішов дід лісом, а за ним бігла собачка. Та й загубив дід рукавичку. «КОЛОБОК»«РУКАВИЧКА»«КОЛОСОК»«ПАН КОЦЬКИЙ»«КОЗА-ДЕРЕЗА»«КУРОЧКА РЯБА»

Номер слайду 10

В одного чоловіка був кіт, старий такий, що вже не здужав і мишей ловити. От хазяїн його взяв і вивіз у ліс. Покинув його, а сам поїхав додому. Сидить кіт, коли це підходить до нього Лисичка. «КОЛОБОК»«РУКАВИЧКА»«КОЛОСОК»«ПАН КОЦЬКИЙ»«КОЗА-ДЕРЕЗА»«КУРОЧКА РЯБА»

Номер слайду 11

Прибігли мишенята, дивляться не нахваляться: - От так півник! От так молодець! Треба тепер тісто замісити та пироги спекти«КОЛОБОК»«РУКАВИЧКА»«КОЛОСОК»«ПАН КОЦЬКИЙ»«РІПКА»«КУРОЧКА РЯБА»

Номер слайду 12

Лисичка до глечика, голова не влазить. Вона туди, вона сюди, то попробує лапкою, то понюхає нічого не виходить«КОЛОБОК»«РУКАВИЧКА»«ЛИСИЧКА ТА ЖУРАВЕЛЬ»«ПАН КОЦЬКИЙ»«КОЗА-ДЕРЕЗА»«КУРОЧКА РЯБА»

Номер слайду 13

Вони взяли її тихесенько, принесли додому, зробили їй гніздечко, обложили її пір’ячком і посадили туди качечку«КОЛОБОК»«РУКАВИЧКА»«КОЛОСОК»«ПАН КОЦЬКИЙ»«КРИВЕНЬКА КАЧЕЧКА»«КУРОЧКА РЯБА»

Номер слайду 14

НЕПЕРЕВЕРШЕНО!ВИ ГАРНО ВПОРАЛИСЯ З ЗАВДАННЯМ!

pptx
Додано
10 січня 2023
Переглядів
918
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку