Презентація на тему: "День Соборності України"

Про матеріал
День Собо́рності України — свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Що означає День Соборності України?22 січня Україна відзначає День Соборності. Цього дня у 1919 році на Софійській площі у Києві був проголошений Акт злуки Української Народної Республіки (УНР) й Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР).

Номер слайду 3

Як прийнято відзначати День Соборності в Україні?Головна традиція в День Соборності — це живий ланцюг, який українці вибудовують, символізуючи об'єднання українських земель і державну єдність. Свято почали святкувати щороку.

Номер слайду 4

Соборність — це єдність наших земель…Соборність України — це єдність усіх українців навколо головних ідей нашого майбутнього. Це неподільність наших земель: від Києва до Севастополя, від Донецька до Львова.

Номер слайду 5

Соборність України – це єдність всіх українців, навколо головної ідеї нашого майбутнього. Водночас події останніх років переконали – нас не зламати. Ми сильні і здатні рухатися вперед. Ми як ніколи відчуваємо єдину державу, бо самі творимо її.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Велична і свята, моя ти Україно,Лише тобі карать нас і судить. Нам берегти тебе, Соборну і єдину,І нам твою історію творить!

Номер слайду 10

З Днем Соборності, держава,Будь багата, щира, жвава. Хай народ тебе цінує,Зберігає та шанує!З величезним святом, люди,Хай країна добра буде. Мир панує та завзяття,Хай цвіте країна, браття!

Номер слайду 11

Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з трепетом зберігати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну - Україну!

Номер слайду 12

Вітаємо всіх українців із Днем Соборності! Це одне з найважливіших свят нашої країни, яке символізує те, що ми всі - один народ і жодні кордони не зможуть розділити нас. Давайте завжди пам'ятати про це!

pptx
Додано
30 січня
Переглядів
75
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку