ПЕРЕЛІК
пропонованих майстер-класів навчально-практичним центром фахівців ресторанного сервісу на базі ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і
торгівлі» для населення
Приготування піци «Мілано» Ціна: 100 грн. |
Приготування шаурми Ціна: 100 грн. |
Приготування шоколадних вареників Ціна: 100 грн. |
Приготування мармурового печива Ціна: 100 грн. |
Розробка здоби, вироби з неї
Ціна: 90 грн. |
Приготування фруктово-ягідного мусу Ціна: 50 грн. |
Приготування рибних рулетиків у норі
Ціна: 150 грн. |
Різновиди коктейлів
Ціна: 70 грн. |
Приготування трайфлів Ціна: 120 грн. |
Контактна особа – ХІРНА Софія Іванівна 096-765-59-29
ПЕРЕЛІК
пропонованих майстер-класів навчально-практичним центром фахівців ресторанного сервісу на базі ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і
торгівлі» для населення
Приготування і подача солодких млинців Ціна: 80 грн. |
Приготування тістечка «Вулкан» Ціна: 90 грн. |
Приготування суші
Ціна: від 140 до 240 грн. |
Приготування кольорових вареників з м’ясом
Ціна: 80 грн. |
Приготування гамбургерів, сендвічів, хот-догів
Ціна: 120 грн. |
Приготування рулету бісквітного
Ціна: 110 грн. |
Приготування курки по-царськи Ціна: 350 грн. |
Приготування холодних закусок і салатів Ціна: 120 грн. |
«Музика шоколаду»
Ціна: 180 грн. |
Приготування 3D желе
Ціна: 80 грн. |
Контактна особа – ХІРНА Софія Іванівна 096-765-59-29