Презентація на тему: "Моє здоров'я в моїх руках"

Про матеріал
Презентація на тему: "Моє здоров'я в моїх руках". Одинадцять слайдів. Зміст: 1. Що таке здоров'я? 2. Основні принципи здорового способу життя. 3. Ознаки здоров'я. 4. Здорове харчування. 5. Режим дня. 6. Корисні звички.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Моє здоров’я в моїх руках. Підготувала учениця 9 класу. Войтюк Наталія

Номер слайду 2

Сучасна людина майже не звертає уваги на своє здоров'я, палить, вживає алкоголь. Але її ресурси не можуть бути невичерпними. Ми беремося за розум тільки тоді, коли вже відчуваємо, що далі так тривати не може. Недарма кажуть: «Тільки тоді ціну здоров'ю взнаєш, як його втратиш».

Номер слайду 3

Здоров’я – це життя!Здоровья- це найвище благо дароване людині! Без нього не можна зробити життя щасливим !Добре здоровя – краще за найбільше багатство!

Номер слайду 4

Номер слайду 5

До основних принципів здорового способу життя належать: соціальні: спосіб життя повинний бути естетичним, моральним, вольовим; біологічні: спосіб життя повинний відповідати віковим особливостям, забезпеченим енергетично, зміцнюючим та ритмічним. Реалізація цих принципів залежить від соціально-економічних заходів та формування моделей поведінки людини. Дотримання здорового способу життя передбачає: прагнення до фізичної досконалості; досягнення душевної, психічної гармонії в житті; забезпечення повноцінного харчування; виключення з життя самодеструктивної поведінки; дотримання правил особистої гігієни: очищення організму та його загартовування. 

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Перше, від чого залежить здоровя – це харчування людини. Правила здорового харчування, які я дотримуюсь: Вживаю лише натуральні продуктиЇм фрукти і овочі щодня. Дотримуюся режиму харчування. П'ю багато води. Вживаю солодощі в не великій кількості

Номер слайду 8

Дотримання режиму дня – запорука здоров’я. Мій режим дня: 7-00 – підйом 7-05 – водні процедури7-30 – сніданок вдома 8-20 – йду до школи 11-45 – обід у школі 16-30 – полуденок17-00 – 19-00 – роблю домашнє завдання 19-00 – вечеря 19-20 – 22-00 – дозвілля 22-30 – сон

Номер слайду 9

Корисні звички, яких я дотримуюсь: Дотримуюсь щоденної гігієниЇм корисну та здорову їжу. Уникаю стресу. Виконую гімнастику для очей

Номер слайду 10

Я здорова людина, бо я…завжди думаю про наслідки вживання нездорового харчування ; веду здоровий спосіб життя; намагаюся буди ввічливою з дорослими, веселою з друзями, цікавою для оточуючих; живу в гармонії зі своїми думками та справами; маю звички, які допомагають мені впевнено йти у майбутнє.

Номер слайду 11

Дякую за увагу!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
3.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
4.3
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Cоломяна Олена Борисівна
    Загальна:
    4.3
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    3.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
До підручника
Основи здоров`я 9 клас (Поліщук Н.М.)
Додано
15 серпня 2019
Переглядів
15513
Оцінка розробки
4.3 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку