Презентація на тему "Приготування супів"

Про матеріал
Презентація на тему " Приготування супів" кухар 4-го розряду урок виробничого навчання
Перегляд файлу

26.03.2024

imageВИРОБНИЧА ПРАКТИКА НА ПІДПРИЄМСТВІ

image
Тема № 3 ПРИГОУВАННЯ СУПІВ

Тема уроку: Приготування суп-локшина домашня, юшка грибна з галушками,  суп картопляний з м'ясними фрикадельками

image

image

Под л суп в за температурою подач

Найпоширен шою є група гарячих суп в. Вона д литься на чотири п дгрупи:

imageimageна бульйонах  в дварах на молоц

на хл бному квас , сироватц , кислому молоц тощо на фруктових  яг дних в дварах:

Гаряч супи — температура подач становить 75 °C.

Холодн супи — температура подач становить 14 °C. Супи, що заправляють

розд ляються на овочев , круп'ян , борошнян та бобов .

image


image
image

pdf
Пов’язані теми
Технології, Презентації
Додано
25 березня
Переглядів
39
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку