Презентація "Основи підприємницької діяльності. Найвідоміші підприємці світу"

Про матеріал
Презентація до уроку 10 клас Основи підприємницької діяльності "Найвідоміші підприємці світу"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Джеффрі Безоз – найбагатша людина світу

Номер слайду 2

Хто це?Ім’я – Джеффрі Престон Безос Дата народження – 12 грудня 1964 року. Завжди виявляв інтерес до техніки й тому після школи вступив до Принстонського університету на кафедру електронно-вимірювальних приладів та інформатики. Після випуску зосередився на відкритті власної справи.

Номер слайду 3

До 1994 року Джефф Безос працював в різних компаніях і навіть займав пост віцепрезиденту компанії D. E. Shaw & Co. Але думка про власний бізнес не покидала його, тому влітку 1994 року він покинув пост і заснував інтернет-магазин Amazon.com.

Номер слайду 4

Спочатку магазин спеціалізувався на продажу книг з головною особливістю перед конкурентами. Цією особливістю стала доставка книг будь-якому читачеві в будь-яке місце. Одна з якостей Джеффа Безоса, яка допомогла компанії домогтися успіху – це те, що він завжди стежив за тим, щоб книги доставлялися в охайній упаковці. Крім того, йому було важливо, щоб клієнти завжди отримували повідомлення про новинки та могли прочитати відгуки від тих, хто вже прочитав книгу.

Номер слайду 5

Далі успіх компанії тільки продовжував зростати, додаючи в продаж нові товари й техніку. Зараз всі знають компанію як світового лідера у сфері ритейлу.

Номер слайду 6

Принципи Джеффа Бізнесмен не сприймає багатозадачність і керується принципом одна справа за раз, але з максимальною концентрацією над завданням. Основне правило бізнесмена – вихід із зони комфорту і вибір ризику, а також експериментів. Саме це правило допомогло йому зробити зі звичайного книжкового магазину світового гіганта. На думку Джеффа Безоса, власні помилки й поразки – це необхідність і досвід, який допомагає досягти успіху. Ще один головний принцип Безоса – ніколи не зупинятися у розвитку, яких би вершин не досягла людина. Важливі справи плануває на ранок задля кращої роботи мозку Спати не менше восьми годин є важливим. Сон – пріоритет бізнесмена.

Номер слайду 7

Принципи лідерства Amazon.com. Клієнт – понад усе. Гіпервідповідальність. Знаходження нових, нестандартних способів вирішення завдання і спрощення справ Розвиток бізнес-чуття. Наймання кращих талантів і інвестиції в їхній розвиток. Підтримка високої планки. ‘ Масштабне мислення. Швидкість прийняття рішень. Економність – must-have. Відкритість до думки інших людей. Орієнтація на результат.

Номер слайду 8

Джерело інформаціїhttps://hurma.work/blog/dzheff-bezos-istoriya-uspihu-princzipi-upravlinnya-lyudmi-ta-vedennya-biznesu/

pptx
Пов’язані теми
Технології, Презентації
Додано
3 лютого 2023
Переглядів
1777
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку