Презентація «ПОКРАЩЕННЯ ВИВЧЕННЯ МАТЕМАТИЧНО-ПРИРОДНИЧИХ ДИСЦИПЛІН ШЛЯХОМ ВПРОВАДЖЕННЯ У НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ»

Про матеріал
Проект - дослідницька робота студентки коледжу (під керівництвом викладача) на вказану тему
Зміст слайдів
Номер слайду 1

“ПОКРАЩЕННЯ ВИВЧЕННЯ МАТЕМАТИЧНО-ПРИРОДНИЧИХ ДИСЦИПЛІН ШЛЯХОМ ВПРОВАДЖЕННЯ У НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ “Підготувала студентка І курсу БЕГК БДПУ спеціальності «Фізичне виховання» Гронь Д. О.

Номер слайду 2

“Людина, що не знає нічого, може навчитися; справа тільки в тому, щоб запалити в ній бажання вчитися.” Д. Дідро

Номер слайду 3

Проблема мотивації навчання у ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, на мій погляд, є однією з важливих, і таких, що ніколи не втратить своєї актуальності. Особливо вона стосується предметів загальноосвітньої підготовки, зокрема предметів природничо-математичного циклу.

Номер слайду 4

На сучасному ринку праці конкурентоспроможними є і можуть бути тільки всебічно розвинуті особистості.

Номер слайду 5

У формуванні позитивної мотивації і стимулюванні навчально-пізнавальної діяльності студентів при вивченні дисциплін математично-природничого циклу ефективну роль відіграють інтерактивні технології навчання

Номер слайду 6

“Те, що я чую я забуваю. Те, що я бачу, я пам’ятаю. Те, що я роблю, я розумію”Конфуцій

Номер слайду 7

Інтерактивні технології навчання

Номер слайду 8

Переваги інтерактивних технологій:у роботі задіяні всі студенти навчальної групи;ми вчимося працювати у команді;у кожного з нас формується доброзичливе ставлення один до одного;кожен студент має можливість пропонувати свою думку;створюється «ситуація успіху»;за короткий час ми опановуємо багато матеріалу;в нас формуються навички теоретичного спілкування, вміння аргументувати свою точку зору, знаходити альтернативне рішення проблеми тощо.

Номер слайду 9

Інтерактивні технології навчання у БЕГК БДПУ

Номер слайду 10

Інтерактивні технології навчання у БЕГК БДПУ

Номер слайду 11

- відкрите заняття-змагання з математики з теми: «Степенева, показникова та логарифмічна функції»;- заняття-дискусія з біології з теми: «Вітаміни, гормони, антибіотики: користь і шкода»;- заняття-конференція з екології з теми: «Генетично модифіковані організми та їх вплив на організм людини»;- заняття-марафон з фізики з теми: «Основи кінематики. Закони руху.»;- заняття-диспут з інформатики "Використання анімації та візуальних ефектів при створенні комп'ютерних презентацій». Заняття, проведені у групі ФВ БЕГК БДПУ у нетрадиційній формі:

Номер слайду 12

Відкрите заняття-змагання з математики з теми: «Степенева, показникова та логарифмічна функції»

Номер слайду 13

ВИСНОВОК Одним із найпотужніших стимулів для активізації навчальної діяльності нас – студентів є інтенсивне впровадження викладачами інтерактивних технологій у навчально-виховний процес, зокрема у процес вивчення математично-природничих дисциплін.

Номер слайду 14

“Мистецтво навчання не в умінні повідомляти, а в умінні збуджувати, будити, оживляти.”А. Дистерверг

Номер слайду 15

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Математика, Інші матеріали
Додано
10 вересня 2019
Переглядів
956
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку