Презентація "Пошиття фартуха без нагрудника"

Про матеріал

Ця презентація - продовження з теми "Пошиття фартуха без нагрудника", матеріали до якої були надані раніше.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Підготовка деталей крою до обробки 1. Прокласти копіювальні стібки по контурах деталей (ширина стібка 5 – 7мм, висота петель – 10 мм) . 2. Прошити прокладними стібками швом «уперед голкою» по лініях середини деталей кишені та нижньої частини фартуха (ширина стібка 10 – 15 мм).

Номер слайду 3

З’єднання кишені з основною частиною Накласти кишеню виворітною стороною на лицьову сторону нижньої частини фартуха, поєднуючи середини деталей. Урівняти нижні зрізи кишені та фартуха, сколоти, наметати.

Номер слайду 4

З’єднання нижньої частини фартуха з кишенею та обробка зрізів подвійною косою обшивкою

Номер слайду 5

Щоб фартух краще виглядав на фігурі, на верхньому зрізі фартуха на однаковій відстані від середньої лінії заколоти дві невеликі складочки.

Номер слайду 6

Обробка верхнього зрізу фартуха поясом. Зшити дві деталі пояса по короткій стороні, склавши їх лицьовими сторонами в середину; Накласти пояс лицевою стороною на лицьову сторону фартуха, поєднуючи середини деталей пояса і фартуха; урівняти зрізи; приколоти пояс; приметати пояс.

Номер слайду 7

Обшити кінці пояса, виконати закріпку, ширина шва - 10 мм. Видалити нитки тимчасових строчок. Зрізати припуски на шов у кутах, не доходячи до машинної строчки 2 мм. Сласти деталь пояса удвоє по повздовжній нитці лицьовою стороною всередину, урівняти зрізи, сколоти, зметати кінці пояса до контрольних точок. Зробити надсічки на ширину припуска на шов (10мм) на відстані 1-2 мм від контрольних ліній. надсічка надсічка

Номер слайду 8

Вивернути кінці пояса на лицьову сторону, виправити кути, шви. Виметати шви на ребро. Припрасувати кінці пояса, видалити нитки строчок тимчасового призначення.

Номер слайду 9

Прокласти машинну строчку з боку фартуха на відстані 10 мм від зрізів. Видалити нитки тимчасового призначення. Відгорнути шов у бік деталі пояса. Підігнути зріз пояса на 10 мм всередину, наметати, закриваючи машинну строчку. Настрочити на відстані 1-2 мм від підігнутого краю, роблячи машинні закріпки на початку та у кінці строчки. Видалити нитки тимчасового призначення. 

Номер слайду 10

Заключна обробка виробу. Очистити виріб від ниток тимчасового призначення. Відпрасувати готовий виріб. Скласти виріб.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Гаврилюк Любов Віталіївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додав(-ла)
Добриця Ірина
Додано
16 грудня 2020
Переглядів
2513
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку