Презентація "Розвиток творчих здібностей учнів молодших класів на заняттях гуртка "Хореографія".

Про матеріал
Методичний матеріал для керівників гуртків художньо-естетичного напрямку. Презентація містить матеріали власного досвіду.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Левітан Яна Анатоліївна Керівник гуртка хореографії ЗЗОШ «ОСНОВА» Тема: Розвиток творчих здібностей учнів молодших класів на заняттях гуртка «Хореографія»

Номер слайду 2

Сучасна хореографія займає одне з чільних місць у вихованні та розвитку дітей через мистецтво і пропагує, передусім, активне включення дітей в художню діяльність. Завдяки своїм специфічним функціям вона розвиває у молодших школярів емоційно-виразну пластику рухів, пробуджує чуття гармонії, образне сприймання музики, ритму, дарує переживання стану "м'язевої радості" та володіння моторикою власного тіла, забезпечує інтелектуальний та творчий розвиток учнів.

Номер слайду 3

Фактори розвитку творчих здібностей свобода у виборі діяльності створення обстановки, що випереджає розвиток дітей ранній фізичний розвиток дитини максимальної напруги сил

Номер слайду 4

Етапи навчання хореографії Перший етап – освоєння азів ритміки, азбуки класичного танцю, нескладних елементів історико-побутових і бальних танців, а також народного танцю Другий етап – вдосконалення отриманих знань, продовження вивчення класичного екзерсису. Третій етап – спеціалізовані заняття для дітей, що проявили певні здібності до танцю.

Номер слайду 5

Перший етап навчання хореографії Другий етап навчання хореографії Освоєння репертуару історико-побутових і масових бальних танців, вивчення і виконання народних танців, знайомство з сучасними танцювальними напрямами Третій етап навчання хореографії Удосконалення своїх знань у вибраному жанрі, активне освоєння репертуару

Номер слайду 6

* * В танцювальному залі Творча активність На репетиції

Номер слайду 7

Ми на сцені

ppt
Додано
16 січня
Переглядів
110
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку