Презентація " Свято бабусі і дідуся"

Про матеріал
Презентація свята для бабусів та дідусів у 4 класі. має на меті: Виховувати любов до найрідніших і найближчих людей – матері і батька, повагу та вдячність до старших членів родини – бабусь і дідусів, Вчити бути чемними, шанувати батьків, старших членів родини, допомагати їм, любити і пам’ятати те місце, де народились, рідну домівку, мову, Україну. Формувати в учнів почуття обов’язку перед батьками і своїм народом.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Вітаємо з Днем бабусь та дідусів. Від щирого серця бажаємо міцного здоров'я, бадьорості душі та оптимізму серця, щоб можна було і за городами стежити, і з онуками весело грати! Нехай онуки будуть гордістю для вас, нехай щодня вони вас радують щасливими посмішками та теплими обіймами!

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Милі наші улюблені бабусі і дідусі, вітаємо вас з Днем бабусь і дідусів! Нехай в ваших будинках завжди пахне пиріжками, в повітрі літають вигадані казкові історії, а на порозі завжди зустрічають з розпростертими руками! Живіть довго і щасливо, нехай діти цінують, а онуки не забувають!

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Рідна бабусю, мила бабусю!Вже сивий туман покриває волосся,Вже діти дорослі й онуки ростуть,А серце таке ж молоде залишається й досі,І руки спочину ніяк не знайдуть. Про кожного з нас у вас біль і тривога,За кожного — радість і світлі думки. Здоров’я, рідненька, вам, щастя й достатку. На довгі-предовгі роки!

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

pptx
Додано
26 січня
Переглядів
94
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку