Презентація тема : "Формування професійних компетентностей на уроках виробничого навчання шляхом впровадження новітніх технологій"

Про матеріал
Презентація тема "Формування професійних компетентностей на уроках виробничого навчання шляхом впровадження новітніх технологій"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Формування професійних компетентностей на уроках виробничого навчання шляхом впровадження новітніх технологій

Номер слайду 2

Наше кредо :навчити інших тому, що знаєш і вмієш сам. Наш девіз:педагогічна майстерність-це високе мистецтво навчання і виховання, що постійно вдосконалюється ,доступне кожному педагогу, основу якого складають професійні знання, вміння і здібності.

Номер слайду 3

Методична мета. Починаючи навчати – треба самому навчатися. Працюючи в ПТНЗ педагог висуває для себе особливі вимоги, стикаючись із проблемою, навчити кваліфікованого робітника, гідного сучасності. Світ іде вперед і пропонує щороку нові технології виробництва, для того, щоб наші учні були спроможними їх виконувати ми, педагоги маємо всебічно використовувати сучасні педагогічні технології.

Номер слайду 4

Компетентнісний підхід в освітіКомпетентнісний підхід в освіті, як сучасна інноваційна ідея розвитку освітнього простору є стратегією репрезентації знань, що обумовлюється орієнтацією освіти на «вихід» («output»).

Номер слайду 5

Компетентнісний підхід. Компетентнісний підхід орієнтується на професійну компетентність, як якість особистості майбутнього фахівця, що характеризує рівень його інтеграції у середовище професійної діяльності.

Номер слайду 6

Формування особистості майбутнього спеціаліста Формування особистості майбутнього спеціаліста пов'язане з необхідністю усвідомлення самого себе, як творчого професіонала. Професіоналізм таким чином поєднує достатній рівень розвитку професійної культури й самосвідомості, налаштованої на творче розв'язання професійних завдань.

Номер слайду 7

Професійна творча діяльність. Професійна творча діяльність - спеціальна діяльність, що має професійну спрямованість на пошук нових, нестандартних, оптимальних рішень у роботі фахівця, принципово новий підхід до розв'язання проблемних завдань виробничої теорії та практики.

Номер слайду 8

Творча індивідуальність. Формування особистості майбутнього працівника як творчої індивідуальності у процесі навчання відбувається тоді, коли освітній процес у ПТНЗ, що вибудовується на основі особистісно орієнтованої професійної освіти, створює умови для творчого оволодіння цілісним досвідом професійної діяльності, а кожний майбутній фахівець у процесі навчання індивідуально, творчо поєднує основні складники минулого досвіду, привласнює культуру, творчий досвід професійної діяльності .

Номер слайду 9

навчальному закладі На уроках виробничого навчання ми формуємо професійну компетентность шляхом в провадження новітніх технологій. Запрoшуються технологі компаній “Естель”,”Соsept”, Ihova, які інформують про сучасні модні тенденції та актуальні креативні рішення, проводят демонстрацію нових технік та схем у фарбуванні. Відразу були проведені практични заняття у вигляді семінар –практикум відпрацюванням учнями новітніх технології. Після навчання отримують сертифікати

Номер слайду 10

Різнорівневі тести підсумкового контролю знань учні відповідають в блоге Творчі проекти на тему “Виготовлення пастижерних виробів “- унікальна можливість для учнів перукарів розвиватися в професійному напрямку,яка дає можливість отримати безцінний досвід новий заряд ентузіазму натхнення на нові творчі перемоги.

Номер слайду 11

Також інформуємо сучасни креативни направлення виконання чоловічих, жіночих стрижок та гоління бороди новітними техніками ,що є актуальними на денний час для підвищення професійних навичок. Проводемо майстер –класи вражають своєю креативностю ,актуальностью та індивідуальним підбором. Відновлюють волосся –засобами різних компанії , відпрацьовують новітні технології учні на виробничому навчанні.

Номер слайду 12

Англійська технологія стрижки. Учням групи ТП-211 на виробничому навчанні, була показана англійська технологія стрижки, яка використовується дуже часто в жіночому залі.

Номер слайду 13

Семінар ESTETIC відбувся семінар ESTETIC з Запоріжжя. Був показ стрижок  жіноча "Каре боб", чіловіча "Теніс", гаряча укладка  на довге волосся. Мастера вразили своєю креативностью .

Номер слайду 14

Безаміачна крем-фарба Vitality's Tone Майстер наочно показала фарбування волосся стійкою безаміачною крем-фарбою Vitality's Tone - , яка глазурує структуру волосся від пошкоджень і дозволяє отримати розкішні відтінки. Засіб делікатно доглядає за волоссями, що не знебарвлює їх і забезпечує фарбування тон в тон або темніше. Продукт наділяє локони приголомшливим сяйвом, яскравістю і оживляє їх природний колір. Барвник видаляється з локонів поступово, не залишаючи ефекту «відросло коріння». Він зафарбовує до 50% сивини.

Номер слайду 15

Кислотна змивка "Estel Color Off". Кислотна змивка для волосся не містить знебарвлюючих компонентів і аміаку, а, отже, не ушкоджує натуральний пігмент волосся, кортекс і кутикулу, видаляючи колір в більш делікатному і щадному режимі. Кислотна смивка НЕ ​​знебарвлює волосся, а лише витягує з них, проникли при забарвленні, штучний фарбувальний пігмент.

Номер слайду 16

 Мелірування волос способом "Вуаль". Свою назву цей метод отримав завдяки техніці виконання цього змішаного фарбування. Він полягає у відборі верхніх тонких, практично прозорих, пасом. Дані пасма діляться на ще дрібніші і накладаються на фольгу. Потім на відібрані пасма наноситься освітлюючий тон фарби. Волосся загортаються в фольгу і освітлюються. Метод вуаль надає зовнішньому вигляду волосся пишний обсяг. Підходить для зачіски каре з короткою або середньою довжиною.

Номер слайду 17

Відновлення волосся ботексом. Відновлення волосся ботексом- ця процедура не із дешевих, але ефективна для волосся. Ми ознайомилися ,як правильно наносити на волосся ботекс. В кінцевому підсумку ми побачили ,що волосся стало м'яке, еластичне і шовковисте.

Номер слайду 18

Реконструкція волосся. Дівчата групи ТП-111 виконували рекострукцію продукцією «Inova» волосся на сухе , пошкоджене волосся. Реконструкція живить та глибоко відновлює пошкоджені ділянки  волосся , інтенсивно зволожує, роблячи волосся шовковитим ,гладеньким та блискучим.

Номер слайду 19

"Фарбування сивини " барвниками  «Естель Делюкс»Відбувся семінар представником компанії Естель з міста Запоріжжя. Яка наочно показувала новітні техніки фарбування сивого волосся,який предбачав відпрацювання дівчат на своїх моделях.

pptx
Додано
12 лютого 2021
Переглядів
1494
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку