Презентація "Урок доброти"

Про матеріал
Дану презентацію можна використати дітям молодшого шкільного віку на виховних годинах, позакласних заходах та гурткових заняттях .
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок доброти. Презентацію підготувала. Керівник гуртка Пугач В. І.

Номер слайду 2

4 жовтня у всьому світі відзначається важливе міжнародне свято – Всесвітній день тварин, або World Animal Day.

Номер слайду 3

Всесвітній день тварин в історіїВперше цей день організував 24 березня 1925 року у Берліні відомий на ті часи письменник та захисник тварин Генріх Ціммерманн. Через 4 роки святкування було призначене на 4 жовтня. В Україні День захисту тварин святкується починаючи із 2000 року.

Номер слайду 4

День тварин – це привід нагадати людям про їхню відповідальність, підвищити свідомість суспільства щодо необхідності захисту тварин. Згідно зі статистикою, щогодини з лиця Землі зникають безповоротно три види тварин. Щодня зникає більше 70 видів фауни і флори. За 25 останніх років біологічне різноманіття Землі скоротилося більше ніж на третину.омість суспільства щодо необхідності захисту тварин.

Номер слайду 5

Цитати про тварин. Тварини – дуже милі друзі: не ставлять питань і не критикують Джордж Еліот. Кошеня у тваринному світі – все одно що рожевий бутон в саду Роберт Сауті Собака є єдина тварина, вірність якої непохитна. Жорж Бюффон

Номер слайду 6

Гуманне ставлення до тварин. Коли ми говоримо про гуманне ставлення до тварин, ми маємо на увазі дотримання таких правил: Не завдавати шкоди тваринам. Дбати про своїх домашніх улюбленців. Допомагати бездомним тваринам.І пам’ятайте, навіть маленькі вчинки можуть змінити життя тварин. Ваше добре ставлення може допомогти зробити цей світ кращим. Коли ви показуєте любов і дбайливість до тварин, ви стаєте прикладом для інших. Давайте разом працювати над тим, щоб кожна тварина відчувала себе щасливою та у безпеці.

Номер слайду 7

Тварини – не подарунок !Вмій бути відповідальним за життя братів наших менших!

Номер слайду 8

Дякую за увагу!

pptx
Додано
22 жовтня
Переглядів
30
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку