Презентація " Уроки не для дітей, а з дітьми"

Про матеріал
Ця презентація містить види вправ, які допомагають створити психологічний комфорт, радість пізнання, зрозуміти важливість кожного в командній роботі, вчать аналізувати та долають кригу відчуженості між дітьми.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

УРОКИ НЕ ДЛЯ ДІТЕЙ, А З ДІТЬМИ

Номер слайду 2

Психологічний комфорт – це важливіше, ніж дати програму

Номер слайду 3

ПІЗНАЙ СЕБЕКОРДОНПЕРЕСЯДКАОПЛЕСКИРобота в групах навчає поважати протилежну точку зору, домовлятися та цінувати один одного. ВАЖЛИВИЙ КОЖЕН, РАЗОМ – КОМАНДА!

Номер слайду 4

КАРУСЕЛЬКРИГОЛАМИПОВОДИР – СЛІПЕЦЬПОВНА ТИШАРАДІСТЬ – ОСОБЛИВА МУДРІСТЬ Ці вправи сприяють активізації учнів на уроці, створюють атмосферу добро­зичливості, згуртовують, сприяють формуванню товариськості.

Номер слайду 5

МІКРОФОН«Я ЗНАЮ, ЩО…»МЕТОД «ПРЕС» 1. « Я вважаю, що…» 2. «Тому,що…» 3. «Наприклад…» 4. «Отже…»АНАЛІЗУЮ – РОЗУМІЮ –ДІЮ!

Номер слайду 6

СВІТЛОФОРЦЕГЛИНКИ LEGOСИГНАЛИ РУКАМИВЕСЕЛО! ЦІКАВО! ПІЗНАВАЛЬНО!Стимулюють самостійну оцінювальну активність школяра. Надають можливість вчителю зрозуміти на якому етапі у вивченні матеріалу знаходиться учень і якою дорогою слід йти далі.

Номер слайду 7

Ця вправа сприяє активізації учнів на уроці, допо­магає організувати їх діяльність у групах, створити атмосферу добро­го настрою, щирості, відвертості, створити ситуацію успіху, надати пра­во вибору. Вони ламають кригу відчуженості, згуртовують учнів, сприяють формуванню товариськостіКРИГОЛАМИ

Номер слайду 8

«ПОХВАЛИ» себе, колег, однокласників, вчителя за вчинок, за певну діяльність, за гарне завдання.«Постав запитання» про те, що не зрозуміло, що зацікавило.«Порадь. Підкажи. Побажай», що треба для покращення спільної діяльності під час заняття. МЕТОД «ТРИ П»

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Додано
11 грудня 2023
Переглядів
113
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку