Презентація "В День Святого Валентина"

Про матеріал
Презентація "В День Святого Валентина" може бути використана при проведені конкурсної програми в 5-6 класах.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

В День Святого Валентина5 клас. Підгірненська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Бейдик Н. І.2020

Номер слайду 2

Так ніхто не кохав. Через тисячі літ лиш приходить подібне кохання. В день такий розцвітає весна на землі І земля убирається зрання… 

Номер слайду 3

В 3 ст. до н.е. римський імператор заборонив одружуватись молодим людям. Він вважав, що одруження робить чоловіків поганими солдатами. Молодий єпископ Валентин порушив наказ імператора і одружував молоді пари таємно. За це його кинули до в’язниці.

Номер слайду 4

Там Валентин закохався у сліпу дочку тюремника. Перед стратою 14 лютого 270 року своїй закоханій він надіслав листівку-зізнання в коханні з підписом “Від Валентина”.

Номер слайду 5

Відтоді в день Валентина закохані закоханим надсилають анонімні листи-зізнання і називаються вони “валентинками”.

Номер слайду 6

В Англії в цей день поздоровляють не тільки своїх коханих, але й тварин, особливо собакам і коням. Італійці в цей день дарують своїм коханим солодощі. Цей день в них так і називається «солодким». Чи знаєте що..

Номер слайду 7

Фіни в цей день дарують подарунки у вигляді “сердечок” мамам. В Америці в цей день продається 108 міліонів роз, а на цукерки витрачається більше 692 міліонів доларів.

Номер слайду 8

В Японіїв цей день дарують шоколадки та шоколадні цукерки. Італійці в цей день дарують своїм коханим солодощі. Цей день в них так і називається «солодким».

Номер слайду 9

Найдавніша валентинка зберігається у Британському музеї в Лондоні. Ця листівка підписана герцогом Орлеанським Чарльзом 1415 року. Водночас, він був ув”язнений і таємно відправив  послання-кохання  своїй дружині .

Номер слайду 10

Перший конкурс « 10 слів» Перший учасник буде говорити компліменти, пов'язані з рослинами: другий - компліменти, пов'язані з тваринами: третій - компліменти, пов'язані з неживою природою: четвертий - компліменти-прикметники

Номер слайду 11

Другий конкурс «Зрозумій без слів» Запросити дівчину скориставшися мімікою. Третій конкурс « Етикет» Пара № 1: Для дівчини: Ви зайшли до кінотеатру. Інші глядачі вже сидять, а вам треба пройти до своїх місць. Хто має першим йти?Для хлопця: Як слід іти через ряд повз інших глядачів?

Номер слайду 12

Пара №2: Для дівчини: Ти домовилась із хлопцем про побачення. Але відчуваєш, що прийти завчасно не встигаєш. На який час дозволено запізнитися? Для хлопця: Твоя дівчина підчас побачення каже, що їй наказали бути вдома о певній годині вечора. Хто має стежити за часом ти чи дівчина?

Номер слайду 13

Пара №3: Для дівчини: Ти знайомиш свого хлопця із своєю подругою. Кого маєш представити першим – хлопця чи подругу? Для хлопця: Ти ідеш разом із дівчиною вулицею. На вашому шляху круті сходи. Хто з вас має іти першим – ти чи дівчина?

Номер слайду 14

Пара №4: Для дівчини: Ти запросила на вечірку хлопців та дівчат. З якого боку повинен сидіти за столом юнак? Для хлопця: Ти із дівчиною сидиш за столиком у кафе. Офіціант приносить вам меню. Хто перший має ознайомитись з меню?

Номер слайду 15

П’ ятий конкурс – конкурс “Ораторів”. Наша Таня гірко плаче -Хтось закинув річку м’ячик. Ти, Танюшечка, не плач Не потоне в річці м’яч!Розповісти вірш

Номер слайду 16

Шостий конкурс «Танець з повітряною кулькою» Сьомий конкурс “Пантоміма ”Дівчата одержують завдання, його демонструють, а хлопці його відгадують.

Номер слайду 17

Кохання нам покращує життя,Цю істину з нас кожен пам’ятає Кохання – це щасливе майбуття. Нема кохання, то й життя немає. Кохайте, люди, будьте чарівні,Де б не жили, в якому країНайкращими хай будуть на земліТри звучних слова: “Я тебе кохаю! ”

Номер слайду 18

« Найромантичніша пара» ----«Найвеселіша пара»------ « Найвигадливіша пара»------

Номер слайду 19

« Ідеальна пара» - Валентин і Валентина ----------

Номер слайду 20

ВІТАЄМО!З святом!rrrrrrstyle.font. Size

Номер слайду 21

До зустрічі!Сайт Підгірненської ЗОШ І-ІІІ ст.https://sites.google.com/a/podschool.com.ua/pidgirnenska-skola/

pptx
Додано
13 лютого 2020
Переглядів
1322
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку