Презентація: "Великодня листівка з паперу "

Про матеріал
Це так чудово - робити великодні листівки своїми руками! Вони можуть бути зовсім простими, але красивими, а можуть виявитися справжніми шедеврами творчості. Дітям самостійна творчість дарує відчуття майбутнього свята і радість, що вони можуть зробити листівки на Великдень своїми руками і дарувати їх близьким.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Великодня листівка з сюрпризом своїми руками. Підготувала вчитель трудового навчання Ромалійська Кристина Іванівна

Номер слайду 2

Для створення листівки нам знадобляться наступні матеріали та інструменти:- кольоровий картон, жовтий папір;- кольоровий папір для аплікації або картинки від старих журналів;- атласна стрічка;- олівці, простий олівець, фарби;- ножиці;- клей;- шаблони;

Номер слайду 3

Покрокове виконання листівки. Візьміть аркуш кольорового картону на свій смак. Ми вибрали двосторонній картон бордового кольору. Складіть його навпіл. Накладіть шаблон яйця обведіть і виріжте.

Номер слайду 4

На одній заготовці намалюйте зигзагоподібну смужку, ніби яєчко дало тріщину. Розріжте заготовку по цій лінії. Ось що вийшло.

Номер слайду 5

Будемо робити курча. Візьміть шаблони - два кружечки розміром 6 см і 5см. Старші діти можуть скористатися циркулем. Обводимо їх на жовтіому папері із зворотного боку і вирізаємо. У вас повинне вийти два великих круга і один маленький.

Номер слайду 6

Візьміть великий кружечок, складіть його навпіл, намалюйте на згині криву лінію і розріжте. Це два крила майбутнього курчати.

Номер слайду 7

Як ви вже здогадалися, другий великий гурток стане тулубом, а маленький - головкою. Почнемо збірку курчати. Приклейте всі деталі на яєчко. Намалюйте очі і дзьоб фломастерами. Можна вирізати з кольорового паперу. Подрисуйте пір'ячко. Курча готовий.

Номер слайду 8

А ось тепер можна проявити свою фантазію, дайте волю уяві. Візьміть кольоровий папір або красиві картинки від старих журналів, виріжте квіточки, листочки і приклейте на дві половинки яєчка.

Номер слайду 9

З'єднайте всі три деталі разом і зробіть шилом два отвори.

Номер слайду 10

З виворітного боку простягніть атласну стрічку. Вибір кольору залишається за вами. Зав'яжіть красивий бантик.

Номер слайду 11

А тепер - сюрприз! Потягніть верхні деталі в різні сторони.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Шульга Тетяна Іванівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
20 квітня 2021
Переглядів
2123
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку