Про матеріал
Презентація знайомить з відомими рестораторами світу, зокрема:Ален Дюкасс (Alain Ducasse) – власник двох десятків закладів по всьому світу серед яких виділяють Le Louis XV в Монте-Карло і паризький Plaza Athеnеe; Хестон Блюменталь - справжнє втілення майстерності кулінарії і природничих наук, автор страв молекулярної кухні; Гордон Рамзі (Gordon Ramsay) – шеф-кухар, власник підприємств харчування у Великобританії; Вольфганг Пак відомий своїм нестандартним підходом до приготування страв, Джеймі Олівер - шеф-кухар з Британії, телеведучий і талановитий ресторатор, автор бестселерів про здорове і смачне харчування;Е́ктор Ісмае́ль Хіме́нес-Бра́во — канадський та український шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен, телеведучий.