Вправа "Найди відповідність"

Про матеріал
Вправа "Найди відповідність" Підберіть кожному типу закладу РГ за порядковим номером відповідне визначення позначене буквами.. Наприклад: 1. Ресторан - І Заклад РГ з високим рівнем комфорту, матеріально-технічного оснащення, кваліфікації працівників, широким асортиментом страв складного приготування, включаючи фірмові, винно-горілчані, тютюнові та кондитерські вироби з підвищеним рівнем обслуговування; 10. Кав'ярня - А Заклад РГ з обмеженим асортиментом, який спеціалізується на приготуванні кави. В асортименті закладу великий вибір кави, чаю, а також кондитерських виробів.
Перегляд файлу

Тема уроку: Розвиток підприємництва в ресторанному господарстві»

Вправа «Найди відповідність» Підберіть кожному типу закладу РГ за порядковим номером відповідне визначення позначене буквами.

1.

Ресторан

А

Заклад РГ з обмеженим асортиментом, яке спеціалізується  на приготуванні кави. В асортименті кав'ярні великий вибір кави, чаю, а також кондитерських виробів.

2.

Бар

Б

Заклад РГ, призначений для механізованого виробництва власної продукції та централізованого забезпечення нею інших закладів РГ та об’єктів роздрібної торгівлі.

3.

Кафе

В

Заклад РГ, призначений централізовано готувати та поставляти готову до вживання їжу до різних місць : в авіакомпаніях, пунктах "їжа на колесах", буфетах, закладах швидкого  обслуговування.

4.

Їдальня

Г

Заклад РГ самообслуговування з асортиментом страв нескладного приготування та напоїв, торговельний зал якого обладнано торговельно-технологічним обладнанням, призначеним для роздачі їжі.

5.

Закусочна

Д

Заклад РГ, обладнане буфетною стійкою, яке реалізує обмежений асортимент готових страв, напоїв, борошняних кондитерських та булочних виробів, покупних товарів

6.

Буфет

Е

Заклад РГ з обмеженим асортиментом страв нескладного приготування, призначений для швидкого обслуговування споживачів.

7.

Кафетерій

Є

Заклад РГ (загальнодоступний або такий, що обслуговує певний контингент споживачів) з різноманітним асортиментом страв, булочних, кондитерських виробів та покупних товарів.

8

Фабрика-кухня

Ж

Заклад РГ з обмеженим порівняно з рестораном асортиментом страв, вино-горілчаних напоїв, тютюнових, булочних, кондитерських виробів та покупних товарів.

9.

Фабрика-заготівельня

З

Заклад РГ з барною стійкою, що реалізує алкогольні, безалкогольні, змішані алкогольні та безалкогольні напої, закуски, десерти, кондитерські та булочні вироби, покупні товари.

10.

Кав'ярня

І

Заклад РГ з високим рівнем комфорту, матеріально-технічного оснащення, кваліфікації працівників, широким асортиментом страв складного приготування, включаючи фірмові, винно-горілчані, тютюнові та кондитерські вироби з підвищеним рівнем обслуговування.

 

docx
Додано
21 грудня
Переглядів
15
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку