Презентація "Як мандрувати світом, не засмічуючи природи?"

Про матеріал
Мій маленький друже! Ти вже не просто школярик, ти- частинка великої шкільної родини, а це означає, що з усіма на рівні навчаєшся очно і дистанційно. Значить, ти- супергерой! І пам`ятай- супергерої не здаються, а йдуть тільки вперед. Отож, уперед до успіху! Презентація є авторською, під час її створення були використані особисті наробки автора, друковані видання використані не були; ілюстрації взяті з Інтернет-ресурсів ; google - картинки; you tube відео, презентацію можна використати під час онлайн навчання з технологією дистанційного навчання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Я досліджую світ. Вчитель початкових класів Висоцька О. І. Як мандрувати світом, не засмічуючи природи?1 – В клас

Номер слайду 2

Вправа «Інтерв'ю»— Яке найбільше багатство нашої планети? Чому? — Чи потрібно оберігати природу?

Номер слайду 3

Екологія — це наука, що вивчає теоретичні основи охорони природи і раціонального використання її ресурсів.

Номер слайду 4

Що таке сміття?Сміття – це будь-які речовини, матеріали і предмети, що утворюються у процесі людської діяльності і не мають подальшого використання за місцем утворення чи виявлення і мають негативний вплив на навколишнє середовище. А що ви уявляєте коли чуєте слово сміття?

Номер слайду 5

Чому ж забруднюється наша вода?Більшість заводів, фабрик, електростанцій скидають свої шкід­ливі відходи в річки, озера, моря.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Обговорення ситуаціїОдного разу прийшли діти до озера. Яка краса! На березі ростуть квіти, зеленіє травичка. Діти поплавали в озері, влаштували пікнік та щоб не забруднювати берег – викинули сміття в воду. Чи вірновчинили діти? Що в цій ситуації зробили б ви?

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Завдання: Настрій. Молодці!!!r

Номер слайду 10

Люби природу не як символ. Душі своєї,Люби природу не для себе,Люби для неї.                                     М. Рильський

pptx
Додано
26 жовтня 2021
Переглядів
3510
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку