Презинтація Іфппл профорієнтація Івано-Франківський професійний політехнічний ліцей

Про матеріал

для профорієнтації учнів шкіл за робітничими професіями: слюсар,зварник,токар,озеленювач,електрик

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ви вже обрали майбутню професію?.. Ще вагаєтесь і думаєте?Тоді приходьте до нас!

Номер слайду 2

Гарна професія – запорука фінансового достатку. Сьогодні спостерігається зростання новаго тренду – робітничі професії.

Номер слайду 3

Ліцей проводить набір за такими професіями: На базі 9 класу: Слюсар з ремонту рухомого складу. Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних. Електромеханік з ремонту і обслуговування лічильно-обчислювальних машин. Токар. Оператор верстатів з ПК. Електромонтажник. Слюсар-електрик. Навчання триває 3 роки. На базі 11 класу. Машиніст тепловоза. Провідник пасажирських вагонів. Оглядач вагонів. Складач поїздів. Електрозварник ручного зварювання. Коваль ручного кування. Охоронник. Рятувальник. Електромонтажник. Слюсар-електрик. Озеленювач. Навчання триває 1; 1,5; 2 роки.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Для вступу в ліцей необхідно: Документ про освіту (оригінал). Медичну довідку – форма 086 У. Свідоцтво про народження або паспорт (копія). Копію ідентифікаційного коду. Довідку з місця проживання про склад сім`Ї. Вісім фотокарток розміром 3 Х4; 2 зошити; 8 конвертів з марками.7. Папка для документів на зав`язках.

Номер слайду 6

Наша адреса:76014м. Івано-франківськ, вул. Левинського,35 Довідки за тел∕факс. (0342)-78-43-91 Е-МАІL: IFPPL@UKR. NETWEB-сайт ліцею –НТТР:∕∕WWW. IFPPL. NET∕

Номер слайду 7

Після завершення ліцею (за бажанням) маєте можливість вступити до вищого навчального закладу. Наш ліцей має налагоджену співпрацю з:

pptx
Додав(-ла)
Goral Tanja
Додано
12 січня 2020
Переглядів
423
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку