Психологія стресу Вірджінія Екслайн, глава 9

Про матеріал
Рятуючись від пекучих пісків пустелі, ти можеш встелити її килимами, але надійніше одягти взуття" - східна мудрість.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Глава 9

Номер слайду 2

Дібс прийшов в ігрову дуже щасливий, попередньо його мама зателефонувала і сказала щоб відпустити його скоріше, бо він має відвідати педіатра. Зайшовши він сказав що йде до лікаря і дуже радий. Потім підійшов до лялькового будиночка і роздивився його. Через деякий час підійшов до вікна, виглянув і сказав що сьогодні хороша погода і зняв свій одяг без допомоги. Дібс захотів малювати, підійшов до мольберта і розставив всі фарби в певній послідовності і почав малювати смуги.

Номер слайду 3

Через певний проміжок час підійшов до дзеркала і постукав по ньому, і з впевненістю сказав що там хтось є, бо звідти до нього долинали звуки. Цей випадок показав, що діти чують і бачать набагато більше ніж ми думаємо. Потім повернувся до мольберту і знову намалював декілька смуг і сказав що це його думки. Дібс озирнувся і заглянув в мій блокнот. В ньому були записані кольори якими він користувався. Він повторив їх в голос. Через деякий час підійшов до столу, взяв шматок глини підкинув її і поставив на місце. Потім взяв картинку і вирізав її ножицями.

Номер слайду 4

Далі він пішов до лялькового будинку і почав розбирати стіни. Взяв совок викопав глибоку яму і закопав стіни і двері з будиночка в пісочницю. З часом в нього промайнула думка, що він повинен заритись в пісок. Зняв туфлі занурив ногу в пісок потім повернувся і ліг обличчям вниз. Потерся об пісок щоками, висунув язика і спровбував його на смак. Став перекочуватися в піску, підводився і знову падав в нього. Попросив дитячу пляшечку і став смоктати воду з неї, сказав що це його маленька коляска і він уявляє себе маленьким. З часом в нього промайнула думка і він сказав що хоче проспівати пісню для мене. Проспівавши запитав чи вона сподобалась.

Номер слайду 5

Далі він сказав що через деякий час повинен іти додому. Він забрався в пісочницю і відкопав двері і стіни лялькового будиночка.і поставив їх на місце. Попрсовив допомогти йому одягнутися

Номер слайду 6

Всі люди сплять в будинку сказав Дібс. І попрощався але відповів що повернеться. Відкрив двері спустився по сходах але повернувся і сказав що ще не час йому йти. Але я відповіла йому , ти сьогодні прийшов раніше і підеш раніше бо повинен відвідати лікаря. Дібс не погоджувався але все таки зібрався йти. Виходячи сказав, що він сподівається що лікар зробить Дороті укол і їй буде боляче, і вона буде кричати, а він просто буде радіти і сміятися, і зробить вигляд що його це зовсім не хвилює. Промовив до побачення, побачимося в четвер.

Номер слайду 7

Дібс спустився в приймальну де чекали мама з сестрою. Взяв маму за руку, зробивши вигляд що не помічає сестру. Вони всі вийшли з центру не вимовивши ні слова

pptx
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
10 квітня 2022
Переглядів
247
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку