Ранкова зустріч , 1 клас

Про матеріал
Презентація до ранкової зустрічі. Для учнів першого класу до тижня "Весна", тема дня "Весняні первоцвіти"............
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Творчий проект на тему:«Ранкова зустріч. Тиждень «Весна»Вчитель початкових класів. ОЗ «Бритівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів»Білгород-Дністровського району. Шаповаленко Ольга Петрівна

Номер слайду 2

Тема тижня: Весна

Номер слайду 3

Тема дня: Весняні первоцвіти

Номер слайду 4

Проблемні запитання: За якими ознаками впізнати весну?Які квіти являються весняними первоцвітами?Як з’являються весняні первоцвіти?Яка користь від первоцвітів?Як привернути увагу до проблеми охорони ранньоквітучих рослин?

Номер слайду 5

Завдання тижня: Навчити учнів спостерігати за сезонними змінами в живій і неживій природі навесні. Ознайомити з мистецькими творами про весну. Формувати вміння сприймати красу весняних первоцвітів, милуватися ними та висловлювати власні враження та почуття від побаченого. Сприяти естетичному вихованню. Формувати навички дослідницької діяльності, класифікувати, узагальнювати набуті знання у повсякденному житті. Формувати здоров’язбережувальну компетентність. Навчати висловлювати власну думку, активно слухати в умовах усного спілкування, взаємодіяти з однокласниками.

Номер слайду 6

Очікувані результати

Номер слайду 7

Знатимуть: основні ознаки весни;назви весняних первоцвітів;будову рослин;лікувальні властивості первоцвітів;правила безпечної поведінки в природі;

Номер слайду 8

Вмітимуть:помічати зміни в довкіллі й називати їх;розрізняти весняні первоцвіти;дотримуватись правил поведінки в природі;виготовляти квіти з підручних матеріалів;емоційно сприймати твори мистецтва та красу природи;уважно слухати один одного в умовах безпосереднього спілкування.

Номер слайду 9

Ранкова зустріч

Номер слайду 10

Вітання. Руку дай мені скоріше –Разом жити веселіше. Усміхнися, глянь навкруг: Кожен в класі – то твій друг!

Номер слайду 11

Щоденні новини

Номер слайду 12

Доброго ранку, усміхнені личка! Сьогодні: Дата. Пора року. День тижня. Нас чекаєДитина дня. Особливе

Номер слайду 13

Обмін інформацією- Яка квітка з'явилась в класі?

Номер слайду 14

«Літературна вітальня»Хоч ще не тепло так, як літом,А де-не-де сніги лежать. Земля всміхнулась первоцвітомІз гір дзвінкі струмки біжать.

Номер слайду 15

«Крісло автора»Лікувальні властивості первоцвіту

Номер слайду 16

Групове заняття. Гра «Австралійський дощ»

Номер слайду 17

Озвучення навчальної програми дняспостереження за первоцвітами;відображення їх у віршованій формі;виготовлення квітів з підручних матеріалів;введення первоцвітів у культуру шкільних ділянок;виготовлення екологічних листівок.

pptx
Додано
1 листопада 2020
Переглядів
586
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку