Розмова про шкідливі звички

Про матеріал

ліотека

Вебінари

Конференції

Олімпіада Осінь 2018

Конкурси +3

Додати розробку

Леськова Р. О.

До розіграшу

залишилось:

5 днів

Конкурс розробок «Вчительська десятка»

Розробки додавай – подарунки вигравай!

УМОВИ КОНКУРСУ

Леськова Раїса Олександрівна

Особиста сторінка

Вебінари та конференції

Учасник вебінарів

Бібліотека

«Вчительська десятка»

Додані розробки

Збережені розробки

Завантажені розробки

Додати розробку

Олімпіади та конкурси

Заявки на участь

Мої класи

Налаштування

Запросити колегу

Додати розробку

Перш ніж опублікувати матеріал, будь ласка, ознайомтесь із правилами.

Файл

Заголовок

Робочий зошит з української літератури 6 клас

Вказуйте назву типу матеріалу з великої літери (Урок, Презентація, Тест, тощо) і тему в лапках.

Тип

Предмет

Клас

Матеріал для роботи з дітьми з особливими освітніми потребами

На конкурс до інтегрованого курсу «Природничі науки» (Про конкурс)

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виховна година на тему : Розмова про шкідливі звички. Класний керівник. Гончаренко С.І.

Номер слайду 2

Що таке шкідливі звички? Шкідливі звички – це паління сигарет, вживання спиртних напоїв, наркотичних чи токсичних речовин.r

Номер слайду 3

Як люди набувають шкідливих звичок?Спадкова схильність цікавість наслідування прагнення виділитися бажання втекти від дійсності

Номер слайду 4

Куріння. Куріння – найпоширеніша шкідлива звичка. Сигарети містять нікотин, отруйні смоли і багато інших канцерогенів.

Номер слайду 5

Запам’ятай! Куріння особливо шкодить дітям. Курці часто хворіють на рак легенів. Намагайся не перебувати в одному приміщенні з курцями. Ніколи не кури. Щоб позбутися куріння, необхідно мати дуже сильну волю.

Номер слайду 6

Алкоголізм. Алкоголізм - це важка недуга. На неї захворіють ті, хто часто вживає спиртні напої. В алкоголіків хвора печінка, порушується робота серця, погіршуються розумові здібності, руйнується особистість.

Номер слайду 7

Запам’ятай!Алкоголізм – це важка недуга, її слід лікувати. Найкращий спосіб не стати алкоголіком – не вживати спиртного. П’яна людина небезпечна для інших, бо вона не контролює своїх вчинків. Уникай п’яниць.

Номер слайду 8

Наркоманія. Наркотики руйнують весь організм. Потяг до них такий сильний, що наркомани заради однієї дози наркотику здатні на крадіжку, насильство і навіть убивство.

Номер слайду 9

Запам’ятай!Наркоманія важко виліковується. Поширення наркотиків, примус до їх вживання – тяжкий карний злочин. Серед наркоманів багато хворих на небезпечні інфекційні хвороби, у тому числі, на СНІД. Ніколи не пробуй наркотиків.r

Номер слайду 10

Токсикоманія Токсикоманія – це свідоме отруєння організму токсичними речовинами, що містяться у фарбах, клеях, ацетоні, деяких ліках.

Номер слайду 11

Запам’ятай!Шкідливі звички – це куріння, алкоголізм, наркоманія і токсикоманія. Шкідливих звичок легше набути, ніж потім позбутися їх. Набуваючи шкідливих звичок, ти власними руками руйнуєш своє здоров’я.

Номер слайду 12

Дев’ять способів сказати: “Ні!”Мені це не потрібно. Я не в настрої, тому не хочу це пробувати. Я не думаю, що це потрібно мені починати, принаймні поки в мене не буде своїх грошей. Ні, я не хочу неприємностей. Коли мені це знадобиться, я дам тобі знати. Я таких речей боюся. Це лайно не для мене. Ні, дякую, у мене на це алергія. Я хочу бути здоровим!

Номер слайду 13

Шкідливим звичкам – ні!Шкідливим звичкам – ні!Скажи всім друзям!Шкідливим звичкам – ні!Скажи й собі також! Шкідливі звички – це погано!Ти пам’ятай завжди! Шкідливі звички – смерть!Ти сам себе уб’єш!

Номер слайду 14

Заповіді здоров’я. Чіткий режим дня. Свіже повітря. Побільше сміху. Фізична активність. Раціональне харчування. Не пити, не курити. Особиста гігієна. Любов до себе та до інших. Справа до душі

Номер слайду 15

Психологи радять: Шкідливі звички, які притягують, прилипають до молодих людей, стають потім причиною багатьох непорозумінь, хвороб, неприємностей. Полюбіть себе: свій Мозок, свою Печінку, своє Серце – вони живі, вони страждають, хворіють , задихаються !!! Давайте не будемо рабами шкідливих звичок!Наша порада: “Ніколи не курити! Ніколи не пити! Ніколи не вживати наркотичні речовини”!

Номер слайду 16

Будьте здорові!!

pptx
Додано
28 грудня 2018
Переглядів
728
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку