Розробка уроку "Eating Out"

Про матеріал
Урок "Eating Out" Урок "Eating Out" Урок "Eating Out" Урок "Eating Out" Урок "Eating Out"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

r

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

r

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Перегляд файлу

 

                          СХЕМА ПЛАН-КОНСПЕКТУ УРОКУ

Урок №

Клас 11

Дата

Тема:Eating Out.

Тип уроку: урок засвоєння нових знань.

Вид уроку:бесіда.

                                            Цілі уроку:

Практичні:ознайомлення з новими ЛО тем,формування навичок читання нових ЛО, розуміння ЛО на слух,читання тексту з розумінням основного змісту,контроль навичок та вмінь.

Соціокультурні: виявлення важливості правильного харчування .

Розвиваюча: розвивати інтерес учнів до вивчення англійської мови.

Виховна:виховувати культуру харчування.

Професійна: вміння формувати речення з новими словами, розповідати про їжу та здорове харчування, знати причини виникнення проблем неправильного харчування  і способи їх уникнення.

Оснащення заняття: комп’ютер,презентація,підручник О.Карпюк з англійської мови для 11 класу.

 

                                               ХІД     УРОКУ:

                                               

Етап, мета, прийоми:

Зміст роботи:

Початок заняття

 

Організаційний момент

Прийом 1.

Вітання,бесіда з учителем.

 

Прийом 2.

Обговорення та формування теми

і мети уроку.

 

 

 

 

 

 

Етап 1.

 

А.Фонетична зарядка

Мета:закріплення вимовних навичок.

Прийом 1.

Виконання пісні.

 

 

 

 

 

Б.Мовленєва зарядка

Мета:налаштування слухового та мовного апарату учнів на іноземну мову.

Прийом 2.

Бесіда учнів з вчителем

 

 

 

 

Етап 2.

Подача нового матеріалу.

Мета:вивчення та засвоєння нового

матеріалу.

Прийом 1.

Презентація нових ЛО учням.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Етап 3.

Тренування в спілкуванні.

 

А.Автоматизація мовленнєвих дій студентів на рівні фрази.

Мета:розвивати навички правильного вживання ЛО.

Прийом 1.

Складання речень з новими словами.

 

 

 

 

Б.Автоматизація дій студентів на понадфразовому рівні.

Мета:навчитися розпізнавати нові ЛО в тексті та розуміти його зміст

Прийом 2.

Читання тексту та відповіді на запитання.

 

 

 

Етап 4.

Практика у спілкуванні.

 

А.Аудіювання,Говоріння

Мета:самостійне вживання нових ЛО,практикувати діалогічне мовлення.

Прийом 1.

Складання діалогів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Б.Читання,Письмо

Мета:практикування вживання нових ЛО у реченнях.

Прийом 2.

Заповнити пропуски в тексті.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В.Говоріння

Мета:практикування монологічного мовлення.

Прийом 3.

Анкета.Перегляд відео.

Вправи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Домашнє завдання:

 

 

 

 

Завершення заняття:

 

 

Методична література:

 

 

 

 

T:Good afternoon,dear students!How is your day?

Слайд 1

 

T: Today we are learning new vocabulary,speaking about different dishes and healthy and unhealthy food.

Слайд 2

 

 

 

 

T: Let’s listen to the dialogue in one of the British restaurants.What would people like to eat?What did the waiter say?

 

Слайд 3

 

 

 

 

 

 

T:What should you eat and drink to stay healthy?What can you start your day with?How have eating habits changed in recent years?What types of restaurants are there in Ukraine?

Слайд 3

 

 

 

T:Look at this words, let’s write down them with translation:

 

Слайд 4

Вчитель коментує кожне слово і приводить приклад вживання у

реченнні.

 

 

 

 

 

 

T:Make up sentences,using new words.

Слайд 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Слайд 5-6

 

 

 

 

T:There are topics for discussion.Choose one of them and make up a dialogue with your partner.

Слайд 7

 

 

Слайд 8

 

 

 

 

 

 

 

 

T:Let’s check how good do you know all about fast food?

https://www.youtube.com/watch?v=ewqAyAiH8rY

Слайд 9

 

 

 

 

 

Слайд 10-12

 

 

 

 

 

 

T:Your home task is to learn the words, to design your own menu.

 

 

T: Our lesson is over. Thank you for your attention. Good bye.

 

О.Карпюк підручник з англійської мови для 11  класу,2019 р.

 

Scott Thornbury's 30 Language Teaching Methods,2017

 

 

 

Перегляд файлу

 

                          СХЕМА ПЛАН-КОНСПЕКТУ УРОКУ

Урок №

Клас 11

Дата

Тема:Eating out.In the restaurant.

Тип уроку: урок формування навичок і умінь.

Вид уроку:бесіда.

                                            Цілі уроку:

Практичні: повторення ЛО теми,формування навичок читання ЛО, розуміння ЛО на слух,читання тексту з розумінням основного змісту,контроль навичок та вмінь.

Соціокультурні: виявлення важливості правильного харчування серед учнів.

Розвиваюча: розвивати інтерес учнів до вивчення англійської мови.

Виховна:виховувати культуру харчування.

Професійна: вміння формувати речення з новими словами, розповідати про здорове харчування, знати причини виникнення  проблем неправильного харчування і способи їх уникнення. 

Оснащення заняття: комп’ютер,презентація,підручник О.Карпюк з англійської мови для 11 класу.

 

                                               ХІД     УРОКУ:

                                               

Етап, мета, прийоми:

Зміст роботи:

Початок заняття

 

Організаційний момент

Прийом 1.

Вітання,бесіда з учителем.

 

Прийом 2.

Обговорення та формування теми

і мети уроку.

 

 

 

 

 

 

 

 

Етап 1.

 

А.Фонетична зарядка

Мета:закріплення вимовних навичок.

Прийом 1.

Виконання пісні.

 

 

 

 

 

Б.Мовленєва зарядка

Мета:налаштування слухового та мовного апарату учнів на іноземну мову.

Прийом 2.

Бесіда учнів з вчителем

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Етап 2.

Повторення вивченого матеріалу і практикування вживання ЛО.

Мета: практикувати вживання ЛО теми.

Прийом 1.

Читання

 

 

 

 

 

 

Етап 3.

Тренування в спілкуванні.

 

А.Автоматизація мовленнєвих дій студентів на рівні фрази.

Мета:розвивати навички правильного вживання ЛО.

Прийом 1.

Складання речень з новими словами.

 

 

 

 

Б.Автоматизація дій студентів на понадфразовому рівні.

Мета:навчитися розпізнавати ЛО в тексті та розуміти його зміст

Прийом 2.

Читання тексту та відповіді на запитання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Етап 4.

Практика у спілкуванні.

 

А.Аудіювання,Говоріння

Мета:самостійне вживання нових ЛО,практикувати діалогічне мовлення.

Прийом 1.

Перегляд відео.

 

 

 

Б.Письмо і говоріння.

Мета:практикування вживання ЛО у реченнях.

Прийом 2.

Намалювати їжу і дати відповіді на запитання.

 

 

 

 

 

 

 

 

В.Говоріння

Мета:практикування монологічного мовлення.

Прийом 3.

Анкета.Перегляд відео.

Вправи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Домашнє завдання:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Завершення заняття:

 

 

Методична література:

 

 

 

 

T:Good afternoon,dear students!How is your day?

Слайд 1

 

T: Today we will speak about the menu and  develop our vocabulary.

Слайд 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T: Let’s listen and find out who is a vegan, what do they eat and what don’t.

Слайд 2

 

 

 

 

 

 

 

 

T:What kinds of food do you know?What kinds of dishes do you know?What is "a course"?What attributes qualify this word?What can be boiled?What food is famous in Ukraine?Do you enjoy Ukrainian dishes?

Слайд 3

 

 

 

T:Look at this menus and guess where they come from.

 

Слайд 4

 

 

 

 

 

T:Match the dishes with the appropriate ingredients.

Слайд 5

 

 

 

Слайд 6-7

 

 

 

 

 

 

T:There is a video with English idioms about food. Choose your favourite one.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ottNem6wjSc

 

Слайд 8

 

 

 

 

Слайд 9

 

 

 

 

 

T:Let’s have some fun!

 

https://wordwall.net/ru/resource/20447058/name-the-word-cooking-and-food

 

https://wordwall.net/ru/resource/48367324/food

 

https://wordwall.net/ru/resource/12522928/revision-food

Слайд 10-12

 

 

 

T:Your home task is find a right answer

 

 

 

 

T: Our lesson is over. Thank you for your attention. Good bye.

 

О.Карпюк підручник з англійської мови для 11  класу,2019 р.

 

Scott Thornbury's 30 Language Teaching Methods,2017

 

 

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Шаповалова Каріна Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0