Санітарний бюллетень "Невидимі вороги в повітрі"

Про матеріал
В чистому житловому приміщенні в 1 кб. м повітря - 15-20 тис. мікробів, на вулиці - до 5 тис. На скільки менше мікробів на вулиці в 1 кб. м, ніж в приміщенні? Підраховано, що в 1 кб. м повітря шкільного класу до початку занять 2600 мікробів, а під кінець занять 13500!
Перегляд файлу

Невидимі вороги в повітрі

 

Санітарний бюллетень

 

В чистому житловому приміщенні в 1 кб. м повітря - 15-20 тис. мікробів, на вулиці - до 5 тис. На скільки менше мікробів на вулиці в 1 кб. м, ніж в приміщенні?

 

Підраховано, що в 1 кб. м повітря шкільного класу до початку занять 2600 мікробів, а під кінець занять 13500!

 

В класі близько 300 кб. м повітря. Скільки мікробів в повітрі класу до початку занять? Скільки мікробів в повітрі класу на кінець занять? На скільки збільшилося мікробів в повітрі класу від початку занять і до кінця занять?

 

3 однієї бактерії при t +30 С через кожні 30 хв. одержується 2. Скільки одержиться мікробів за добу? Мікроби перестають розмножуватися при t+3, +4 С. В зимовому морозному повітрі майже немає мікробів.

 

За добу людина вдихає близько 12000 л повітря. Якби волосинки слизової оболонки носа не виводили із шляхів дихання пил, то за 70 років в легенях людини його зібралося б близько 5 кг. Скільки літрів повітря людина вдихає за тиждень? Місяць?

doc
Додано
8 квітня 2020
Переглядів
497
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку