СЕРВІРОВІКА СТОЛУ. ЧАСТИНА 3

Про матеріал
РОЗРОБКА ВИХІДНИХ ТЕСТОВИХ ЗАВДАНЬ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ДЛЯ РОБІТНИЧИХ ПРОФЕСІЙ "ОФІЦІАНТ", "БАРМЕН", "КУХАР" З ПРЕДМЕТУ "ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВАННЯ" В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Перегляд файлу

СЕРВІРОВІКА СТОЛУ 3

 

19 При сервіруванні столу

приборами ножі або

виделки кладемо в такій

послідовності:

а) столові, рибні, закусочні;

б) закусочні, столові, рибні;

в) рибні, закусочні, столові.

х

20 Ложку при сервіровці столу

кладемо

а) праворуч столового ножа;

б) ліворуч столової виделки;

в) ліворуч закусочної виделки.

 

21 Ніж для масла кладемо: а) на правий бік пиріжкової

тарілки;

б) на лівий бік пиріжкової

тарілки;

в) праворуч від пиріжкової

тарілки лезом до тарілки.

Х

22 Сервіруємо банкетний стіл

не більше, ніж:

а) на три комплекти (пари)

приборів;

б) на два комплекти (пари)

приборів;

в) на чотири комплекти (пари)

приборів.

Х

23 При підготовці

заполірованих приборів для

сервіровки столу, слід

а) вкласти у загорнуту серветку

або ручник, щоб ручки їх

залишились не прикритими;

б) вкласти у загорнуту серветку

або ручник, щоб ручки були

прикритими;

в) вкладаємо у загорнуту

серветку або ручник лезом або

зубцями

назовні.

Х

24 Ножі і ложки при сервіровці

столу тримаємо:

а) у лівій руці, а правою кладемо

на стіл з лівої сторони;

б) у правій руці, а лівою кладемо

на стіл з лівої сторони тарілки;

в) у лівій руці, а правою кладемо

на стіл з правої сторони тарілки.

Х

25 Сервіровку столу склом

(кришталем) виконуємо

а) з підносу або руки;

б) з пересувного візка;

в) з підсобного столу.

Х

26 Відполіровані фужери,

бокали та чарки ставимо на:

а) тарілку з полотняною

серветкою;

б) піднос з ручником;

в) піднос з бавовняною

серветкою.

Х

27 Фужери, бокали і чарки

беремо тільки:

а) за днище;

б) за ніжку;

в) за верхню частину ємкості. Х

28 Піднос з фужерами

тримаємо на долоні:

а) лівої руки;

б) правої руки;

в) на обох долонях.

Х

 

docx
Додано
7 травня 2020
Переглядів
419
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку