СЕРВІРОВКА СТОЛУ. ЧАСТИНА 2

Про матеріал
РОЗРОБКА ВИХІДНИХ ТЕСТОВИХ ЗАВДАНЬ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ДЛЯ РОБІТНИЧИХ ПРОФЕСІЙ "ОФІЦІАНТ", "БАРМЕН", "КУХАР" З ПРЕДМЕТУ "ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВАННЯ" В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Перегляд файлу

СЕРВІРОВКА СТОЛУ 2

 

13 При сервіруванні водночас

мілкими столовими

тарілками та закусочними,

а) справа від мілкої столової

тарілки;

б) поверх столової мілкої

закусочну тарілку ставимо: тарілки;

в) позаду столової мілкої

тарілки.

 

14 Сервіровку стола

приборами завжди

розпочинаємо з :

а) ложки;

б) вилки;

в) ножа. Х

15 Ножі кладемо: а) з правої сторони тарілки

лезом до неї;

б) з лівої сторони тарілки лезом

до неї;

в) з лівої сторони лезом під край

тарілки.

Х

16 При розкладанні ножів на

столі під час сервірування

рухаємося:

а) з ліва направо і розкладаємо

ножі лівою рукою зліва;

б) з ліва направо і розкладаємо

ножі правою рукою зліва;

в) справа наліво і розкладаємо

правою рукою справа.

Х

17 При сервіруванні виделок їх

кладемо, рухаючись:

а) з лівої сторони мілкої столової

або закусочної тарілки,

рухаючись справа наліво;

б) з правої сторони мілкої

столової або закусочної тарілки,

рухаючись справа наліво;

в) рухаємося зліва направо і

розміщуємо з лівої сторони

мілкої або закусочної тарілки.

Х

18 Десертні прибори

розміщуємо:

а) внизу мілкої столової або

закусочної тарілки, рукояткою

виделки ліворуч;

б) за мілкою столовою або

закусочною тарілкою, рукояткою

ножа та ложки праворуч;

в) поверх пиріжкової тарілки

рукояткою ножа та ложки

праворуч.

Х

 

docx
Додано
7 травня 2020
Переглядів
506
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку