stop_sexтинг чашка кави з психологом

Про матеріал
Актуальність такої години спілкування з психологом зашкалює, тому швидко зберігайте .
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Привітання безконтактне

Номер слайду 3

Вправа “Знайомство”Назвати справжнє ім’я й вигадане. Наступний учасник говорить фразу: “Дуже приємно (називає вигадане ім’я)”на стікерах напишіть комплімент сусіду;стікер приклейте до одягу

Номер слайду 4

Очікування

Номер слайду 5

Правила

Номер слайду 6

Stop_sexтинг Секстингне_ведись

Номер слайду 7

Що це таке? З ким це буває?Коли це буває? Це залежність?Це небезпечно? До кого звернутися?

Номер слайду 8

Що це таке?

Номер слайду 9

секстинг — пересилання знімків, відео або повідомлень з інтимним змістом

Номер слайду 10

З ким? Коли? Чому?

Номер слайду 11

Як?

Номер слайду 12

Що таке секстинг та чому діти це роблять. Секстинг – це надсилання інтимних фото або відео із використанням сучасних засобів зв’язку. Діти надсилають свої фото- та відеоматеріали незнайомим їм у реальному житті людям. І в разі позитивного відгуку у них може виникає залежність від цих приємних почуттів. Секстинг викликає зацікавленість у дітей через декілька причин: знайомство з власною сексуальністю;прояв довіри;страх реальних сексуальних стосунків;бажання пофліртувати, отримати комплімент та привернути увагу.

Номер слайду 13

Основні причини самотності підлітків – це проблеми, пов'язані з:- грошима,- довірою,- дружбою,- сором’язливістю. В свою чергу 46% підлітків обговорювали почуття самотності з батьками, а 31% визнали, що взагалі нікому не зізнавалися у цьому почутті.

Номер слайду 14

Небезпечно?"Все починалось як інтернет-розвага і ледь не закінчилося самогубством дитини..." Так, це може бути залежністю...

Номер слайду 15

Хто допоможе?Батьки. Психолог. Вчитель. Ти

Номер слайду 16

Моя історія...

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Пам’ятай, що все, що було написано в чаті, там і залишається. Ти не можеш відмінити якісь повідомлення чи безслідно їх видалити, оскільки інший користувач може в будь-який момент зробити скрін переписки та використовувати його у своїх цілях. Не пиши, не відправляй, не говори того, що не хотілось би, щоб дізнались інші – родичі, друзі, однокласники, знайомі. Не розповсюджуй інформацію про своє місце розташування (точна адреса проживання, навчання чи відпочинку).

Номер слайду 21

4. Використовуй нік, який ніяким чином не пов’язаний з твоїм реальним ім’ям та прізвищем, а також не містить сексуалізованого підтексту.5. Якщо хтось пише чи показує щось непристойне, то не відповідай на такі повідомлення та блокуй користувача.6. Якщо розмова переходить на обговорення теми сексу, не підтримуй її. Це часто призводить до непередбачених наслідків, з якими тобі навряд чи хотілось би зіштовхнутись.

Номер слайду 22

Якщо щось налякало чи викликало відчуття дискомфорту під час переписки з іншим користувачем, то повідом про це батьків чи дорослих, яким ти довіряєш.

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

http://stop-sexting.in.ua/stopsexting.ua@gmail.comstopsexting.ua

Номер слайду 29

Очікування

Номер слайду 30

#не_ведись

pptx
Пов’язані теми
Психологія, Виховна робота
Додано
11 жовтня 2020
Переглядів
835
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку