Свято-квест "З Днем учителя"

Про матеріал
Свято-квест містить розробку святкової лінійки з номінаціями-нагородами для вчителів, завдання для станцій квесту, що проводять здобувачі освіти. Ведучий 1. Дорогi нашi учні та педагоги! Сьогоднiшня наша лінійка незвичайна, проте дуже святкова! Від імені всіх учнiв гімназії ми щиро хочемо привітати усіх з Днем учителя. Ведучий 2. Один раз на рік наближається день, коли ми вимовляємо «учитель», згадуючи при цьому не контрольну роботу, тематичне опитування чи підсумкову атестацію, а квіти і добрий настрій .
Перегляд файлу

СВЯТКОВА ЛІНІЙКА ДО ДНЯ ВЧИТЕЛЯ 2021

Ведучий 1. Дорогi нашi учні та педагоги! Сьогоднiшня наша лінійка незвичайна, проте дуже святкова!  Від імені всіх учнiв гімназії ми щиро хочемо привітати усіх з Днем учителя.
Ведучий 2.  Один раз на рік наближається день, коли ми вимовляємо «учитель», згадуючи при цьому не контрольну роботу, тематичне опитування чи підсумкову атестацію, а квіти і добрий настрій .
Ведучий 1. І сьогодні ми з вами як раз напередодні такого дня - Дня працівників освіти.
Ведучий 2. Шановні наші вчителі
У першу неділю жовтня
У вас професійне свято.
Сюди ми прийшли сьогодні
Сердечно вас привітати.

Ведучий 1.  Від Корсики до Нової Землі,
Від Флориди і аж до Сахаліну -
В усіх куточках світу вчителі
Повагу й шану здобули незмінну.
Ведучий 2. В Америці без кольтів на урок
З'являтися учителю негоже,
Та перш ніж натискати на курок,
Він часом учнів опитати може.
Ведучий 1. У Африці оцінювання знань
Проходить за якимось дивним планом:
Не вивчив - то отримаєш банан,
А якщо вивчив - навіть два банани.
Ведучий 2. В Італії учительські ряди
Міцнішатимуть здавна і понині -
Тамтешні діти гратимуть завжди
На нервах, як на скрипці Паганіні.
Ведучий 1. Китайський педагог до скрути звик,
І тим своє засвідчує величчя...
Там в кожнім класі - двісті чоловік,
І всі, звичайно, на одне обличчя.
Ведучий 2. Що ж, світовий педагогічний склад
Здобув повагу й шану неодмінну,
Та все ж негоже ставити їх в ряд
З учителями неньки України.
Ведучий 1. У них до всього ставлення своє
Й любов до них ми особливу маєм,
То ж залишайтесь тими, хто ви є.
Учителів всії країни – вас вітаєм!

Ведучий 2. І сьогоднішня лінійка у нас урочисто-святкова, та все ж домашня і щира.

Ведучий 1. Ми від щирого серця хочемо порадувати наших дорогих працівників освіти  і вважаємо. Що кожен з вас заслуговує на найкращі привітання та побажання.

 Ведучий 2. А ми в свою чергу від іменні учнівського колективу Левківської гімназії, хочемо надати кожному з вас певне звання та маленький подарунок.

Отже, розпочинаємо!

Вона для всіх нас – ніби мати.

Сувора, добра, краща всіх,
Працює з дня у день завзято,
На неї нам жалітись гріх. У  номінація «Золоте серце Левківської гімназії» нагороджується директор закладу ГУРТОВА ГАЛИНА ІВАНІВНА

  За труд титанічний,
Недоспані ночі;
За ваші таланти і звершення творчі.
В цю радісну мить,
Грамоту казкову на щастя прийміть. Шановні наші заступники директора, Тетяно Миколаївно та Оксано Михайлівно, ми щиро дякуємо вам за прекрасний розклад, чудові виховні аспекти ОСВІТНЬОГО процесу та за те, що завжди міцно-преміцно тримаєте руку на пульсі нашого шкільного життя. Нагороджуємо вас номінацією «Всевидюче око»

  На сцену викликається переможець номінації «Рахівник» магістр інтегралів, король паралелепіпедів, повелитель тетраедрів, приборкувач косинусів, переможець гіперболи, що осягнув число пі, вчитель математики КОЧЕТОВ ЄВГЕНІЙ ВІКТОРОВИЧ.

  В номінації «Вічний двигун» нагороджується ймовірний геній щодо посередностей, особисто знайомий з коливаннями розумів, що застосовує правило буравчика в окремо взятій замкнутій системі, повелитель сили, маси і прискорення, вчитель фізики СТРЕЛЬНИК ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА.

  На сцену запрошується переможець в номінації «Алхімія» великий маг і чарівник, що розриває кристалічні решітки, створює полімерні ланцюжки, а також знавець мітохондрій, кавалер мікроскопа, великий антрополог і генетик, який  вчить стріляти жаб та готувати з них делікатеси, аксакал педагогіки,  вчитель хімії та біології – ГОЛОВАТИЙ ЮРІЙ ІВАНОВИЧ.

  У номінації «Кращий мандрівник історичний геній в одній особі» вручається вітальна грамота від історично-географічного товариства почесному Паганелю школи, вчителю історії та географії, мега-мозку нашої школи – КАС’ЯНЕНКО ЮЛІЇ ОЛЕКСАНРІВНІ .

 

  У номінації «Майстер художнього слова» нагороджується сіяч розумного, доброго, вічного, сяючий променем світла в темному царстві, знавець деепричастных обертів, вчитель зарубіжної літератури МЕДВЕДЄВА ВІТА ЮРІЇВНА.

  У номінації «Закордонна зоря» запрошується на сцену володарка гарвардського акценту, приборкувачка перфектов і паст індефінит, вчитель англійської мови – ЛОПАТЕНКО ЮЛІЯ АНАТОЛІЇВНА.


За те, що не шкодуючи умінь і сили,
Спортсменів ви упевнено ліпили,
Прийміть подяку щиру
І нагороду нашу милу. Переможцем у номінації «Олімпійська слава» стає  КОЛІСНИКОВ АНДРІЙ ВІКТОРОВИЧ – вчитель фізичної культури.

Переможцем у номінації «Трудова слава» визнано майстра на всі руки, найкреативнішого представника нашого педагогічного колективу, яка лише одним тільки поглядом може створити пречудові поробки та дива – КОЛОВОРОТНУ НАТАЛІЮ ЮРІЇВНУ    

У номінація «Перші зірочки» нагороджуються БОНДАРЕНКО ЛЮБОВ ПЕТРІВНА, КИЦЕНКО ОЛЬГА СЕРГІЇВНА, ГОРОБЕЦЬ МАРІЯ ОЛЕКСАНРІВНА, КОЛОСЕНКО ЛЮБОВ МИХАЙЛІВНА

Найперші вчителі – ранкові наші зорі,
Спасибі вам за те, що ви у нашій школі,
Ви нам даєте все – турботу, розум, мужність.
Назавжди поруч ви – і в радості, і вгорі!
Ми вас вітаєм щиро, і зичим щастя й долі!

В школі нашій вже відомо, скільки школі нашій літ,
Скільки разом тут існує чарівний книжковий світ.
Стріне там бібліотекар, допоможе все знайти,
Звідти вже ніхто не зможе в клас без книжечки зайти.
Тож вітання теплі й світлі, тій, хто книгу знайде нам,
Провести урок зразково допоможе вчителям.
Грамотою «Казкової книги» нагороджується бібліотекар РОСАДА ЛАРИСА ІВАНІВНА

В номінації «Феї чистоти» ми представляємо наших чистушок-попелюшок Рижкову Марину Олексанрівну та Стєганцеву Любов Сергііївну. Велике дякуємо за затишок та чистоту в нашій гімназії.

Звання «Мастер-шеф гімназії» надається господаркам ложок та тарілок, кастрюль та сковорідок, нашим любим кухарям Олені Володимирівні та Любові Миколаївні  адже ви справжні чарівниці кухонної справи.

У номінації «Шумахер року» перемагає водій шкільного автобуса Деряга Олександр Олександрович. Дякуємо за стабільність їзди та пунктуальність нашої доставки.

Переможцем номінації «Чип і Дейл спішить на допомогу» стають Бондаренко Микола Васильович та Росада Олександр Григорович. Адже лише вони можуть швиденько, тихенько полагодити розломану парту, перебитий стілець, відірваний стенд, нездавши нас при цьому класному керівнику. Щиро вам дякуємо!

У номінації «Мега-господар» нагороджується Кононюк Олександр Олександрович, за відповідальність та чіткий підхід до кожної справи.

Температура, кашель, грип…. Чи просто ми підутомились. Вона завжди поміряє температуру і скаже «Полеж, Сонечко, відпочинь!» (особливо ми це цінуємо на уроках математики, хімії та біології). Номінацію «Доктор Хаус Левківської гімназії»  отримує Татарнікова Надія Іванівна.

У номінації «Нічна варта» нагороджуються Тесліна Раїса та Кравченко  Тетяна – наші сторожа. Дякуємо вам, що оберігаєте спокій і затишок нашої гімназії.

 

Ведучий 1. Ми вас вітаємо. Всього бажаємо! Тепер давайте трішки пограємо?

Ведучий 2. Ми часто від вас чуємо, що потрібно наполегливо готуватися до здачі ЗНО. Ми віримо в те, що ви можете нас добре підготувати до цього випробування.

Але… довіряй, та перевіряй! Тому ми вирішили перевірити, наскільки ви готові до ЗНО.

Пропонуємо вам взяти участь у нашому квесті «Предмети ЗНО» і довести, що ви у нас – найкращі!

Ведучий 1. Покищо  у вас є час підготуватися, а після третього уроку – ми вас із задоволенням чекаємо на предметних станціях, які будуть розташовані по коридорах школи.

Ведучий 2. Стартуємо від бібліотеки після третього уроку. Успіхів вам!

 

docx
Додано
7 жовтня 2021
Переглядів
277
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку