Свято шкільного уїкенду

Про матеріал
Свято шкільного уїкенду (сценарій свята останнього дзвоника, авторські пісні-переробки про школу)
Перегляд файлу

Свято шкільного уїкенду

(свято останнього дзвоника)

В1 Ми щиро запрошуємо усіх присутніх на сучасне свято шкільного уїкенду! Кожен рік в цей яскравий травневий день ми збираємось разом, прощаючись із найдорослішими учнями  - нашими одинадцятикласниками.

В2 Любий випускник!Ось і настала ця мить: учителі, друзі, уся школа прощається з тобою. Що може бути більш зворушливо?

В 1 Ми з нетерпінням хочемо побачити наших одинадцятикласників  і запросити їх до нас разом із чудовим керівником. І так, це 11-ті класи з чудовими керівниками…….. Ласкаво просимо на наше затишне шкільне подвір'я! Привітаймо їх гучними оплесками!

Вмикається уривок пісні"Я більше не буду в шкільному дворі..."

                 (поки 11-класники виходять на шкільне подвір'я)

В1 Наші дорогі, любі, красиві одинадцятикласники! В цей зворушливий і неповторний момент кожен учень нашої школи хоче подарувати вами частинку своєї душі.

Пампінг-паб  (2 Хвилини)

(рухлива гра)

В2 Ми запрошуємо усіх до розважального роумінгу нашого шкільного уїкенду. Зараз кожна паралель подарує нашим випусникам приємний спогад від себе. Отож, увага! учні перших та других класів, будь ласка, зараз усі дружньо Помахайте своїми маленькими ручками випусникам.

Весела легка музика

(5 секунд)

В1 Молодці!!!Наші малюки сьогодні надзвичайно активні! А тепер, увага! учні третіх та четвертих класів просимо вас послати нашим одинадцятикласникам повітряні поцілунки!

Весела легка музика

(5 секунд )

В2  Чудово! А зараз учні п'ятих та шостих класів для наших випускників, будь ласка, Поплескайте дружньо та гучно  в долоні! музика (5 секунд )

В1 Молодці! В знак радісного привітання та побажання успіху, щастя та процвітання просимо учнів сьомих та восьмих класів нашим найдорослішим хлопцям та дівчатам гучно та згуртовано на раз, два, три вигукнути: "Віват, випускники". Раз, два, три! музика

В1 Крім одинадцятикласників, є ті, які також назавжди попрощаються із роллю школяра та безтурботним дитинством. І це  учні у числі наших дев’ятикласників. І ми просимо вас, любі дев'ятикласники, як символ віри у позитивне та світле майбутнє, підняти вгору великий палець. музика (5 секунд ).

В2    І настала черга тих, кому 11-класники передають естафету найстарших. Любі десятикласники, уже золотими вересними днями ви прийдете до школи у ролі найдоросліших учнів. Ви зараз стоїте поруч із випускниками і не за горами ваше прощання зі школою. Тому в знак цього просимо усіх дайте 11-класникам міцне дружнє "П'ять" музика (5 секунд ).

В1  А зараз усі-усі класи від 1 по 11-ий на своїх місцях, біля своїх класів,усі візьмімося за руки!Усі разом, вчителі і учні, батьки і гості, міцно візьмімося за руки. Нехай наша велика  команда школи №… буде дружньою та міцною! музика (5 секунд )...Усім щиро дякуємо!!!

В1 Шкільного уїкенду це сторінка

     Керівник – яскрава жінка.

    Слова школі  життєдайні

   Наш директор у он-лайні!

В2 Перед довгоочікуваними літніми канікулами, перед дорослим життям для дорогих одинадцятикласників, в цей чудовий весняний день, візьміть побажання головного наставника. Слово для привітання надається директору школи…………!

Вітальне слово директора

 

В1 Дорогі батьки та учителі, уся шкільна родино, вловіть ностальгічний роумінг нашого шкільного уїкенду та прийміть щирий  вокальний дарунок від чудових випускників………………………………... Під час пісні про казкове дитинство  запрошуємо любих одинадцятикласників  до фотографування із забавною малечею, нашими першачками!

В2 Зараз центр нашого шкільного подвір'я перетвориться на вікно минулого. І наші дорослі юнаки та красуні-дівчата згадають, якими вони були маленькими у далекому ….. (11 років назад) році.  Просимо, любі першокласники, йдіть назустріч випусникам, а ви, дорогі одинадцятикласники, робіть на згадку  Селфі та Фото, обіймаючись, танцюючи та беручи малечу на руки.

Селфі, фото 11-класників з першачками  + Пісня

На мотив пісні "Музыка нас связала" (перероблена)

І Школа нам дарує всім чарівний дитинства світ

Подорослішали ми в плині-часу шкільних літ.

Яскраві фарби, веселії роки.

До школи прагну, цікаві уроки.

Школа у серці моїм буде назавжди.

Пр. Школа це нааааас  єднала.

Сяйвом вже наааашим стала.

Школа- це світло, це цілий світ.

Щастя це переліт.

ІІ Вчителі... школярі - теплий і міцний зв'язок.

У майбутнє ми своє впевнений вже робим крок.

Яскраві фарби, веселії роки.

До школи прагну, цікаві уроки.

Школа у серці моїм буде назавжди.

В2 Хто труд пройшов і невзгоди

      Достойний нині нагороди.

      Хіт уїкенду не  новий

      Наш «Олімп зірковий»!!

 В1 Зараз, УВАГА!, учні, імена, яких будуть оголошені, після отримання грамоти, займають своє місце на будь-якій зірці. Зірки розміщені на асфальті шкільного подвір’я.

В2  Слово для нагородження надається                                  заступнику директора з навчально-виховної роботи ........................................................

Музика  «Для нагородження» (Нагородження)

В1 Піймайте хвилю ви палку.

 Роумінг-драйв, це мить дзвінку.

Музика і рух - чудові речі.

Драйвовий танець від малечі.

ТАНЕЦЬ малечі

В1  Роумінг  "Теплі це стосунки".

Від першокласників дарунки.

Сумні у мить прощання очки.

Прийміть на пам'ять ви  дзвіночки!

В2  І першокласники сьогодні хочуть подарувати одинадцятикласникам, як символ шкільних років Дзвіночки. Аби ви, випускники, не забували рідну школу, яскраві уроки, галасливі перерви, барвисте дитинство! Першачки, сміливіше!

Одразу вмикається пісня  «Дитинство уходить...»  (поки дарують Дзвіночки)

В1 І найбільш ліричний момент нашого шкільного уїкенду - "Good bye- роумінг".Стоячи на порозі юності та прощаючись із дитинством, наші чарівні випускники прагнуть сказати завершальні слова. Зустрічайте винуватців свята!

Пісня на мотив «Listen to your heart – Roxette» (перероблена)

Усе, що в школі було цінне душі.

Уроки, друзі, любі ви вчителі!

Велика силу тут  тримає мене.

Усе, що було промайне.

Приспів.

Школа ти моя.

Не забуду тебе.

Школа ти моя

Як та мить промайне.

Всеодно де ти будеш

Та запап.ятай.

 Cебе!

(пауза) Себе ...не втрачай!

ІІ  Ти до вершин прямуй вперед і до знань.

Хай же розкриється твоя кожна грань.

Випускнику, ти впевнено дій.

Прямуй …до мрі-і-ій!

В1 Друзі! Скоро ви ввійдете в абсолютно новий світ. Віримо, що добро і любов будуть вірними супутниками на цій дорозі, а чарівна музика дитинства звучатиме  у вашому серці ритмом шкільного вальсу.

 «ВАЛЬС випускників»

Танець Сюрприз (сюрприз для випускників)

В1 Роумінг це "Барвиста мить"

     В неба ринемо блакить.

     Згадаєм дні шкільні казкові

     Кульки пустим кольорові.

В2 Наші одинадцятикласники - завзяті екоактивісти, які приєднались до флешмобу "Ми проти повітряних кульок". Вони розуміють наскільки шкідливими для довкілля є повітряні кульки, тому замінили їх екоальтернативою . Від імені 11-класників та їх керівника закликаємо усіх використовувати під час святкових подій спеціальні екокульки, які абсолютно  не шкодять навколишньому середовищу!

В1 Як символ безтурботного і світлого дитинства, як символ життєдайних фарб, розваг, любові і добра, наші випускники пускають  в небесну блакить барвисті кульки!Просимо, насолоджуйтесь цим яскравим видовищем!!!!!

Одразу вмикається пісня  «Барвисте кольорове дитинство»

           (поки пускають Кульки)

В2  Звук шкільного дзвінка...Відлуння довгих років навчання, він викликає легку ностальгію і оживляє веселі спогади із шкільного життя. І останній роумінг нашого уїкенду "Дзвіночок прощання". Право дати останній дзвоник надається усім учням 11-го класу!

В1 Але розпочне цю  естафету людина, для якої шкільний дзвінок не останній в її житті, але саме сьогодні звук дзвіночка для неї - відлуння болю за дорогими учнями, які стали для неї рідними дітьми. Як гадаєте хто це???.......Так, це  класний керівник……………………………, яка розпочне естафету останнього дзвоника, а завершить її .................................................................................

Наші випускники дають останній дзвоник разом, цим символізуючи надію на подальші зустрічі і дружбу довжиною в життя!!!

Одразу вмикається "Останній дзвінок"

 

doc
Додано
5 грудня 2019
Переглядів
432
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку