Технологічна карта Короп фарширований (смажений)

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Короп

122

60

Для фаршу: гриби білі сушені

8

Цибуля ріпчаста

10

8

Жир тваринний топлений харчовий

3

Рис

7

або крупа гречана

9,5

Яйця

10

Маса фаршу

50

Борошно пшеничне

6

Маса напівфабрикату

115

Маса смаженого коропа

100

Олія

6

Масло вершкове або маргарин столовий

7

Гарнір

150

Вихід

257

Перегляд файлу

Технологічна карта

Короп фарширований (смажений)

Сировина

Брутто

Нетто

Короп

122

60

Для фаршу: гриби білі сушені

 

8

Цибуля ріпчаста

10

8

Жир тваринний топлений харчовий

 

3

Рис

 

7

або крупа гречана

 

9,5

Яйця

 

10

Маса фаршу

 

50

Борошно пшеничне

 

6

Маса напівфабрикату

 

115

Маса смаженого коропа

 

100

Олія

 

6

Масло вершкове або маргарин столовий

 

7

Гарнір

 

150

Вихід

 

257

 

Технологія приготування

  Нафаршированого гречаною або рисовою кашею та грибами коропа зашивають, обкачують у борошні, обсмажують з обох боків до золотистого кольору основним способом, доводять до готовності у жаровій шафі.

Вимоги до якості

Риба повинна зберігати форму, мати рівномірно добре підсмажену кірочку – від золотистого до світло-коричневого кольору. Смак страви специфічний, властивий виду риби, без стороннього присмаку, із запахом риби, начинки і жиру.

Правила відпуску

Перед подаванням з коропа знімають нитки і нарізують його на порціонні шматочки, які укладають на тарілку чи блюдо, поливають маслом або маргарином столовим і посипають зеленню. Окремо на гарнір можна подати припущену з маслом моркву, картоплю смажену.

 

 

 

 

docx
Додано
14 серпня 2018
Переглядів
11764
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку