Технологічна карта Риба в налисниках

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Судак

179

86

з напівфабрикатів: судак

119

86

Борошно пшеничне

5

Олія

5

Маса смаженої риби

75

Налисник-напівфабрикат (оболонка)

100

Маса напівфабрикату

175

Маргарин столовий

12

Маса смажених налисників з рибою

155

Масло вершкове або маргарин столовий

10

чи соус

75

Вихід: з жиром

165

з соусом

230

Перегляд файлу

Технологічна карта

Риба в налисниках

Сировина

Брутто

Нетто

Судак

179

86

з напівфабрикатів: судак

119

86

Борошно пшеничне

 

5

Олія

 

5

Маса смаженої риби

 

75

Налисник-напівфабрикат (оболонка)

 

100

Маса напівфабрикату

 

175

Маргарин столовий

 

12

Маса смажених налисників з рибою

 

155

Масло вершкове або маргарин столовий

 

10

чи соус

 

75

Вихід: з жиром

 

165

з соусом

 

230

 

Технологія приготування

   Чисте філе риби нарізують тоненькими шматочками, солять, панірують у борошні і смажать до готовності. Потім кожний шматочок кладуть на підсмажений бік налисника, загортають у вигляді конверта й обсмажують.

Вимоги до якості

Смак страви специфічний, властивий виду риби, без стороннього присмаку, із запахом риби і жиру.

Правила відпуску

Подають з маслом вершковим або маргарином, або з томатним соусом.

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
14 серпня 2018
Переглядів
3625
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку