Сировина | Брутто | Нетто |
Судак | 179 | 86 |
з напівфабрикатів: судак | 119 | 86 |
Борошно пшеничне | 5 | |
Олія | 5 | |
Маса смаженої риби | 75 | |
Налисник-напівфабрикат (оболонка) | 100 | |
Маса напівфабрикату | 175 | |
Маргарин столовий | 12 | |
Маса смажених налисників з рибою | 155 | |
Масло вершкове або маргарин столовий | 10 | |
чи соус | 75 | |
Вихід: з жиром | 165 | |
з соусом | 230 |
Технологічна карта
Риба в налисниках
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Судак |
179 |
86 |
з напівфабрикатів: судак |
119 |
86 |
Борошно пшеничне |
|
5 |
Олія |
|
5 |
Маса смаженої риби |
|
75 |
Налисник-напівфабрикат (оболонка) |
|
100 |
Маса напівфабрикату |
|
175 |
Маргарин столовий |
|
12 |
Маса смажених налисників з рибою |
|
155 |
Масло вершкове або маргарин столовий |
|
10 |
чи соус |
|
75 |
Вихід: з жиром |
|
165 |
з соусом |
|
230 |
Технологія приготування
Чисте філе риби нарізують тоненькими шматочками, солять, панірують у борошні і смажать до готовності. Потім кожний шматочок кладуть на підсмажений бік налисника, загортають у вигляді конверта й обсмажують.
Вимоги до якості
Смак страви специфічний, властивий виду риби, без стороннього присмаку, із запахом риби і жиру.
Правила відпуску
Подають з маслом вершковим або маргарином, або з томатним соусом.